HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 3 de febrer del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dilluns 3 de febrer, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. No és el millor moment per anar dient als altres el que han de fer o com han de pensar, encara que estiguis segur que tens raó. No facis cas de les xafarderies, Àries.

Taure. Deixa els prejudicis i obre la ment, d’aquesta manera, el tracte amb algunes persones millorarà i les teves observacions seran més objectives. Avui, no perdis de vista les teves pertinences. 

Bessons. No estaràs de gaire humor per tenir algunes converses. A més, t’arrisques a ser malinterpretat o a dir alguna cosa inapropiada. Deixa l’important per a un altre moment. 

Càncer. No donis per vàlides les opinions que has sentit sobre una persona, ja que no seran del tot certes. Dona’t l’oportunitat de conèixer-la i treure’n les teves pròpies conclusions. 

Leo. Si tens alguna cosa a dir, és millor que tinguis cura, ja que podries ferir un amic a l’expressar-te mordaçment. Sigues més clar respecte als teus objectius abans d’actuar. 

Verge. Ves amb compte perquè et pots tallar fàcilment a l’utilitzar ganivets. La gent estarà molt pendent de tu, sobretot del que diguis, Verge, i podrien manipular les teves paraules. 

Balança. Et costarà concentrar-te i estaràs indecís, debatent-te entre la ment i el cor. No et serviran els consells dels altres perquè t’embolicaran encara més. Tingues paciència per aclarir-te.

Escorpió. Estaràs excessivament preocupat i t’anirà bé fer una mica d’esport o una estona de relaxació per calmar-te i poder dormir tranquil·lament. Sigues clar al parlar o desconfiaran de tu. 

Sagitari. És important que facis un esforç per ser més analític i no deixar-te portar pel que diguin altres persones. Avui tendiràs a discutir més amb la parella i els socis.  

Capricorn. Ara et convé invertir la teva energia en qualsevol mena de tasca que requereixi un esforç mental. Si no, és possible que et vencin els nervis i no facis res de profit. 

Aquari. Hi haurà paraules que et feriran més que en altres moments i ho hauràs d’aclarir per no distanciar-te d’aquesta persona tan important per a tu. A la feina, ves a poc a poc. 

Notícies relacionades

Peixos. Dedica temps a analitzar amb atenció els avantatges i els inconvenients abans de prendre qualsevol decisió. Respecte a la família, evita parlar dels temes que obren ferides. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop