LA RECEPTA

Bròquil amb mongetes seques

1
Es llegeix en minuts

Antonio Serrano, propietari de la parada Fruites i Verdures Toni i Emi, al mercat de Tres Torres, recomana una recepta molt bona, bròquil amb mongetes seques.

INGREDIENTS

Bròquil

Mongetes seques

Aigua

Oli

Sal

Maionesa

PREPARACIÓ

Renteu i talleu el bròquil. Escorreu-lo. En una olla, escalfeu-hi l'aigua fins que bulli. Poseu-hi el bròquil i deixeu-lo bullir entre cinc a set minuts. Afegiu-hi una mica de sal i oli d'oliva.

Notícies relacionades

Si les mongetes seques estan crues, deixeu-les en remull durant 12 hores amb una mica de bicarbonat. Una altra opció és comprar-les cuites. En un recipient, barregeu el bròquil bullit amb les mongetes seques i, amb una forquilla, feu-ne una papilla.

Antonio recomana acompanyar la recepta amb una mica de maionesa, encara que també es pot menjar amb un simple rajolí d'oli. El plat es pot servir tant fred com calent. Si es desitja, en aquesta recepta es pot substituir el bròquil per coliflor.

Temes:

Gastronomia