LA RECEPTA

Rodó de pollastre amb salsa lleugera

Marc Rodríguez mostra un rodó de pollastre.

Marc Rodríguez mostra un rodó de pollastre.

1
Es llegeix en minuts

Marc Rodríguez, copropietari de la parada Aviram Margarita, del mercat d'Hostafrancs, recomana un plat facilíssim: un rodó de pollastre que, llevat de la salsa, es pot comprar ja preparat i a punt per cuinar-lo.

INGREDIENTS (4 persones)

1 rodó de pollastre d'un quilo

2 tomàquets

Vi ranci, una tassa llarga

Pebre negre

Nou moscada

Oli

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Demaneu que us preparin un rodó de pollastre. En aquest cas, el farcit és de pebrots, salsitxes i béicon. Per cuinar-lo, el primer que s'ha de fer és posar-lo en una cassola amb oli i daurar-lo lentament. Quan ja hagi agafat el to, s'hi afegeixen la resta d'ingredients tallats a trossos petits i, després, el vi ranci. Ara tocarà esperar que s'evapori. Deixeu refredar la carn i més tard fiqueu-la a la nevera. Quan estigui freda, ja es podrà fer-ne talls i abocar-hi per sobre una salsa feta triturant els ingredients que han quedat a la cassola.