A Santa Coloma

L’Hospital Esperit Sant celebra l’aniversari dels pacients ingressats per «amenitzar la seva estada»

  • L’equip de cuina del centre colomenc diposita una targeta de felicitació i «un petit pastisset» a la safata de menjar del pacient que compleix anys

L’Hospital Esperit Sant celebra l’aniversari dels pacients ingressats per «amenitzar la seva estada»

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha posat en marxa una nova iniciativa que consisteix a felicitar l’aniversari dels pacients ingressats a la Unitat d’Hospitalització de la FHES amb l’objectiu d’«amenitzar la seva estada al centre durant aquell dia tan especial».

Aquesta actuació es posa en marxa amb la col·laboració de la Unitat de Sistemes d’Informació i l’equip de cuina, gestionat per Arcasa, que s’encarrega de dipositar una targeta de felicitació i «un petit pastisset» a la safata de menjar del pacient que compleix anys.

Des de l’Hospital de l’Esperit Sant expliquen que dietistes de cuina reben diàriament la llista de pacients que compleixen anys i valoren «quina és la millor opció de pastís per a cada pacient». En aquest sentit, remarquen que disposen de pastissos sense sucre, sense lactosa i de pastissos aptes per a pacients que tenen diabetis.

Notícies relacionades

La iniciativa ‘feliç aniversari’ és una de les actuacions del Pla d’Humanització que s’està implantant progressivament en la FHES i que «conté diferents iniciatives per millorar el benestar i promoure el bon tracte de les persones hospitalitzades», conclouen des del centre colomenc.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma