Espectacles de carrer, teatre i circ

El Passatge Insòlit de Santa Coloma tanca la seva 16a edició amb un miler d’espectadors

  • En total, es van fer dotze actuacions de deu companyies artístiques ubicades en espais de petit format, més del doble que les programades el 2020

El Passatge Insòlit de Santa Coloma tanca la seva 16a edició amb un miler d’espectadors

ACN / Àngela Sánchez

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), el festival especialitzat en les arts del firaire, ha tancat l seva 16a edició amb un miler d’espectadors, el que equival al 70% de l’aforament, el límit permès durant la seva celebració per la pandèmia de Covid-19.

L’organització ha destacat el «gran èxit de públic» del festival, que s’ha celebrat del 22 al 24 d’octubre amb dotze actuacions de deu companyies artístiques ubicades en espais de petit format, més del doble que les programades el 2020. En general, s’ha incrementat el públic metropolità, un 30% del total, la xifra més alta des dels seus inicis.

De cara al 2022, els organitzadors es proposen recuperar el format tradicional de la fira i centralitzar-la a la Torre Balldovina per tornar així a la seva «essència».

Notícies relacionades

El cartell d’aquest any, format per actuacions de carrer, teatre i circ, l’han integrat: Labú Teatre, Tombs Creatius, Antigua & Barbuda, Circusdrome, Los Galindos, La Rioja El Patio, L’Avalot, Txo Titelles, Addaura Visual i Cia Ortiga.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO