Públic familiar

Un juliol de teatre al pati de l’escola de música Can Roig i Torres de Santa Coloma

  • Des de l’Ajuntament remarquen que totes les representacions són gratuïtes, tot i que afegeixen que és necessari realitzar reserva prèvia

Un juliol de teatre al pati de l’escola de música Can Roig i Torres de Santa Coloma

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’arribada de l’estiu, Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ofereix a les famílies de la ciutat una proposta de teatre, amb les corresponents mesures de prevenció i seguretat, «però sense deixar de passar-ho bé», assenyalen des de l’Ajuntament colomenc.

Així, des del consistori han organitzat un programa perquè els dijous del mes de juliol siguin «un dia per disfrutar en família» de la cultura a l’aire lliure amb espectacles multidisciplinaris de teatre. D’aquesta manera, des del govern local remarquen que totes les representacions són gratuïtes, tot i que afegeixen que és necessari realitzar reserva prèvia.

Totes les representacions es faran al pati de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres de Santa Coloma (c. De Rafael de Casanovas, 5). Aquesta campanya municipal teatral del mes de juliol es realitza amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els espectacles

La primera obra, Manneken’s pis, arribarà a Santa Coloma el dijous 8 de juliol amb una doble sessió: a les 19 h i a les 20 h. A l’obra ha arribat el moment d’inaugurar la nova font de la ciutat. Bronze, llum, aigua i unes figures molt especials, aparentment immòbils, componen aquest espectacle sense paraules de la companyia Campi qui pugui, dirigit per Toti Toronell, que juga amb l’histrionisme de la comèdia i la innocència del més primari.

Matito i la grandíssima roda de Fira serà la següent obra que s’interpretarà al pati de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres (el 15 de juliol a les 19 h). Es tracta d’un espectacle familiar de titelles, música i cant en directe a càrrec de la companyia Matito. El 22 de juliol el seguirà, a les 19 h, Absurd, la segona creació de Circ Vermut, amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt fum.

Notícies relacionades

L’última obra s’interpretarà el 29 de juliol, també a les 19 h. Aquí arribarà el torn d’A la fresca, en la qual tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d’un recorregut. Escenes quotidianes i alhora surrealistes, que portades a l’extrem converteixen en còmiques. Un espectacle de la companyia Anna Confetti.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO