EL 30 D'AGOST

El 'dj' Albert Neve, pregoner de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet

El discjòquei i productor musical donarà el tret de sortida a les festivitats colomenques el 30 d'agost des del balcó de l'ajuntament

Divendres a la nit estarà plena de propostes musicals, com la nova edició del FISC Sintonitzza, i els homenatges a les mítiques bandes U2, Queen i AC/DC

neve

neve

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres 30 d’agost, les campanades de l’Església Major de les 7 de la tarda marcaran l’inici de la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet. 

Mitja hora més tard, el tradicional festeig inaugural amb gegants, castellers, grallers, dimonis, diables, draconaires i trabucaires, entre d’altres, sortirà de la plaça de l’Església per arribar a la plaça de la Vila.

A les 9 de la nit, des del balcó de l’ajuntament, farà el pregó de la festa, José Alberto Tapia Varón, conegut artísticament com a Albert Neve. 

Albert Neve és un prestigiós ‘dj’ i productor musical colomenc, un dels referents de l’escena musical electrònica a Espanya. Ha treballat amb alguns dels noms més importants de la música dance a escala internacional, com David Guetta, Steve Aoki i Tiësto, i ha actuat en festivals i clubs de tot el món. 

El seu estudi està situat al barri del Raval de Santa Coloma, “que l’ha vist néixer, créixer i convertir-se en una estrella”, segons apunta l’ajuntament.

Primera nit de festa

A les 10 de la nit, la festa comença amb una nova edició del Festival de Música Independent, FISC Sintonitzza, al Parc d’Europa. 

Al Mas Fonollar, els assistents podran viure l’experiència del SantakoSound, a partir de les 11 de la nit, en la seva 19a edició, amb Esmeralda Colette i Mabel Flores. 

A l’envelat de la plaça Pau Casals es podrà disfrutar de la rumba catalana de la mà dels veterans Ai Ai Ai. 

Música "made in Santa Coloma" també a les 11 a la plaça del Rellotge amb el cantant de hip-hop i reggae colomenc Miguel Arraigo i el veterà músic i compositor de la ciutat, Juárez, que presentarà els temes del seu nou disc ‘Selfie’ i, a més, amb la seva banda Cara B, tocarà els millors èxits del rock dels 80 i 90.

Notícies relacionades

I a l’escenari principal de la festa, a la plaça de la Vila, hi haurà la nit d’homenatges, a les 22.30 hores: Red Rocks U2 Tribute Band, els més fidels a la banda irlandesa, obriran la vetllada; Queen Must Go On repassarà la trajectòria de Queen; mentre que The Wires reviurà amb intensitat els clàssics d’AC/DC. I Siamiss DJ tancarà la nit amb una sessió atapeïda de ‘hits’ del rock de tots els temps.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Festes