ROCK FEST BARCELONA

Saxon, Sebastian Bach i Gamma Ray, noves confirmacions per al Rock Fest Barcelona 2019

Ja s'havia anunciat la presència de ZZ Top, Def Leppard i Napalm Death, entre molts d'altres

saxon en 2018

saxon en 2018

1
Es llegeix en minuts
A.R.

El festival de heavy metal per excel·lència, el Rock Fest Barcelona, va escalfant motors. Encara falten set mesos perquè s’ompli el recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, però els grups del cartell ja es van revelant. Els artistes Saxon, Sebastian Bach i Gamma Ray són les noves confirmacions.

El novembre passat, els organitzadors anunciaven que el conjunt de rock nord-americà ZZ Top seria el cap de cartell del Rock Fest Barcelona de l’estiu vinent amb un concert exclusiu el 5 de juliol. Des d’aleshores, s’ha fet pública la presència de moltes més bandes famoses com araKing Diamond, Napalm Death, Cannibal Corpse, Cradle of Filth, Hammerfall, Children of Bodom, Arch Enemy i Sonata Artica, entre molts d’altres.

A finals de setembre, els organitzadors també anunciaven que la banda britànica Def Leppard encapçalaria una de les jornades del festival en una actuació única a l’Estat. Però segur que una de les actuacions més esperades també serà la del grup Dream Theater, considerats els “reis del metal progressiu”.

Notícies relacionades

Aquesta sisena edició del Rock Fest Barcelona ha sigut ampliada a quatre dies i l’esdeveniment tindrà lloc el 4, 5, 6 i 7 de juliol al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. 

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA