FUTBOL

La futbolista de Santa Coloma Elena Julve, campiona d'Europa sub-19 amb la selecció espanyola

La colomenca va ser homenatjada juntament amb les seves companyes en un acte a la Ciutat de Futbol de Las Rozas després de la seva tornada de Suïssa

Per mitjà d'una falta a Julve, Maria Llompart va aconseguir marcar en el minut 80 el gol que li va valer l'Europeu a Espanya

final-3076 866x517

final-3076 866x517

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La futbolista de Santa Coloma Elena Julve va rebre ahir un homenatge juntament amb les seves companyes després de la seva tornada de Suïssa, on s’ha coronat reina d’Europa després de guanyar el Campionat d’Europa amb la selecció espanyola de futbol femení sub-19.

En un acte organitzat a la Ciutat de Futbol de Las Rozas, Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, i l’actual seleccionador de l’equip masculí absolut, Luis Enrique, van rebre les jugadores que van aconseguir vèncer 0-1 Alemanya i aconseguir el seu segon Europeu sub-19 consecutiu.

Rubiales va voler felicitar les jugadores durant la recepció: “Sempre heu cregut en vosaltres i ho heu aconseguit”, va afirmar el president. “Sou les millors, ho heu demostrat”, els va assegurar davant la resta de representants de l’esport espanyol, entre els quals hi havia també José Guirao, ministre de Cultura i Esport.

Elena Julve i les seves companyes somiaven a revalidar el títol aconseguit l’any passat després de la seva victòria contra França a Belfast. Aquesta vegada no hi va haver tants gols com llavors, quan van vèncer 3-2, sinó que van haver de passar 80 minuts fins que, per mitjà d’una falta a Julve, Maria Llompart va aconseguir marcar el gol que li va valer el trofeu a Espanya.

Notícies relacionades

En un partit en què el travesser va obtenir tot el protagonisme, Llompart va aconseguir finalment anotar el gol de la victòria que ha tornat a col·locar la selecció en el punt més alt del futbol femení europeu i, amb ella, també un nom destacat de l’esport colomenc.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA