Cultura

Oriol Cors presentarà el seu primer elapé, ‘Va caure un llamp’, a Sant Cugat

La presentació oficial serà el 5 de febrer a la llibreria El Siglo

Oriol Cors presentarà el seu primer elapé, ‘Va caure un llamp’, a Sant Cugat

Música Global

1
Es llegeix en minuts
ACN

El cantant i compositor Oriol Cors, bateria del grup Doctor Prats, ha publicat el seu primer elapé, ‘Va caure un llamp’, de cançons pròpies.

Un disc en el qual canta al pas del temps, a l’amor, a l’empoderament, a les persones que té al seu voltant i a les coses que li passen a nivell més íntim; tot amb un embolcall de música d’autor íntima.

«El fet de fer música i cançons i treure aquest disc és com un llamp que no he pogut parar», assegura Cors, en una entrevista amb l’ACN.

La presentació oficial del disc serà diumenge 5 de febrer a El Siglo, a Sant Cugat del Vallès.

Cors presenta el seu disc de primer llarga durada ‘Va caure un llamp’, de cançons d’autor emmarcades dins del pop i que transiten, com detalla la discogràfica, per la música indie, l’acústica, les músiques d’arrel llatina i mediterrània i que conflueixen en un univers sonor de disseny propi.

El cantant explica que ‘Va caure un llamp’ és una recopilació de cançons fetes en els últims anys, algunes de més noves i d’altres de fa un temps.

Recorda que el 2013 va treure el seu primer epé, ‘Dit a dit’, i que va oferir alguns concerts, però després, admet, van passar un parell de coses que «van fer trontollar» la seva carrera en solitari: «Vaig ser pare de dos bessons i vaig començar amb Doctor Prats, que va arrencar molt fort des de l’inici».

Notícies relacionades

Cors també treballava en escoles com a professor de música, de bateria i de guitarra, però amb la pandèmia va decidir descansar de la part pedagògica i centrar-se en les seves cançons.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat