3 de febrer

Sant Boi acull la setena edició de la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Aquest esdeveniment té l’objectiu de reconèixer la tasca dels clubs, jugadors, tècnics, àrbitres i anotats d’aquest esport a Catalunya

Sant Boi acull la setena edició de la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La sala d’actes Can Massallera de Sant Boi (Baix Llobregat) acollirà la setena edició de la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, el 3 de febrer a les 19.00 hores.

Aquest esdeveniment té l’objectiu de reconèixer la tasca dels clubs, jugadors, tècnics, àrbitres i anotats d’aquest esport a Catalunya. D’altra banda, també vol premiar els èxits esportius individuals d’alguns jugadors i col·lectius de la temporada passada.

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol és l’organitzadora d’aquest acte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi, la secretaria general de l’Esport i Activitat Física de la Generalitat i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El Baix Llobregat i el softbol

La comarca és notòria pels seus equips de softbol, tant és així que les ciutats de Sant Boi, Gavà i Viladecans l’any passat van acollir el XXIII Campionat Europeu de Softbol Femení, campionat d’Europa absolut de softbol que per primera vegada en la història tenia seu a Catalunya.

Notícies relacionades

Es va celebrar a finals de juliol de l’any passat i hi van participar 22 països de tot Europa.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi