Davant les eleccions

Els líders d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet es reuniran aquest dijous amb Marta Rovira a Suïssa

L’objectiu és que els i les alcaldables d’ERC comparteixin «estratègies i experiències» amb Rovira, a partir d’un «contacte continu»

Es preveu celebrar una desena de trobades en total, perquè Rovira pugui reunir-se amb els principals caps de llista del partit

Els líders d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet es reuniran aquest dijous amb Marta Rovira a Suïssa

Sara Escalera / ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Més de 100 caps de llista d’ERC en les eleccions municipals del 2023 es reuniran amb la secretària general del partit, Marta Rovira. Fonts republicanes expliquen que la formació organitza una sèrie de trobades de candidats i candidates a Ginebra (Suïssa), on Rovira viu des que s’hi va desplaçar fa quatre anys i mig. La primera reunió de treball tindrà lloc dijous vinent amb els caps de llista del Baix Llobregat i l’Hospitalet.

L’objectiu és que els i les alcaldables d’ERC comparteixin «estratègies i experiències» amb Rovira, a partir d’un «contacte continu», tal com remarca el partit. Esquerra vol «consolidar-se com a primera força municipal del país, en les eleccions previstes per al 28 de maig de l’any vinent».

ERC preveu celebrar una desena de trobades en total, perquè Rovira pugui reunir-se amb els principals caps de llista del partit, organitzats per seccions regionals i comarcals. La primera reunió de treball, dijous vinent, serà amb el secretari nacional de Coordinació municipal i ciutats grans, Oriol López.

Notícies relacionades

L’acompanyaran els i les caps de llista d’Hospitalet (Jaume Graells), Cornellà (Raquel Albiol), Sant Boi (Jaume Sans), Castelldefels (Jordi Maresma), Viladecans (Bárbara Lligadas), Sant Feliu (Oriol Bossa), Martorell (Soulimane Messaoudi), San Vicenç dels Horts (Maite Aymerich), Corbera de Llobregat (Montserrat Febrero) i San Esteve Sesrovires (Carme Rallo).

Llegeix totes les notícies de Viladecans, Sant Boi, Cornellà i l’Hospitalet a EL PERIÓDICO