Filosofia

Una alumna de Sant Boi guanya la VIII Olimpíada Filosòfica d’Espanya en la categoria de Dilema Moral

La santboiana Beth Lozano Cruz ja va guanyar l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya 2021, també en la modalitat de Dilema, el mes de març passat

Una alumna de Sant Boi guanya la VIII Olimpíada Filosòfica d’Espanya en la categoria de Dilema Moral

IES J. Rubió i Ors

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Beth Lozano Cruz, alumna de 4t d’ESO de l’Institut Joaquim Rubió i Ors de Sant Boi (Baix Llobregat), va guanyar divendres passat la VIII Olimpíada Filosòfica d’Espanya organitzada per la Red española de Filosofía en la categoria de Dilema Moral. Els finalistes contra qui es va enfrontar la Beth provenien de Cantàbria i Astúries. I el tema d’aquesta edició era la diatriba entre llibertat i seguretat.

El mes de març passat l’alumna de l’Institut Joaquim Rubió i Ors ja va guanyar l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya 2021, també en la modalitat de Dilema i això li va donar un lloc a la final estatal. En aquesta jornada en l’àmbit català fins a cinc alumnes més van aconseguir passar a la final, però el triomf de la Beth suposa la primera victòria d’una alumna catalana a l’Olimpíada Filosòfica d’Espanya. Des de l’organització de l’Olimpíada catalana han aprofitat per felicitar Beth Lozano, així com la seva professora de filosofia, Eva Pérez Díaz.

Notícies relacionades

La Red española de Filosofía (REF) pretén vertebrar la comunitat filosòfica espanyola i coordinar totes les associacions, fundacions, institucions docents, centres d’investigació, etc., relacionats amb l’exercici de la professió filosòfica.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Filosofia