dia internacional de les persones amb discapacitat

Sant Boi promou una guia per atendre les necessitats de persones amb discapacitat

  • La iniciativa respon dubtes com la pensió d’invalidesa o els recursos educatius
  • El consistori s’afegeix així a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
paseos-discapacidad

paseos-discapacidad

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Sant Boi ha promogut una nova guia de recursos per a persones amb discapacitat i les seves famílies, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat el 3 de desembre.

La iniciativa pretén respondre a les necessitats d’aquest col·lectiu sobre la targeta de discapacitat, els requisits per tenir una pensió d’invalidesa, recursos educatius per a persones cegues o sordes o com es pot denunciar una situació de discriminació.

La guia, amb el títol ‘Sumem Capacitats’, recull la informació detallada sobre tràmits i gestions bàsiques de les persones amb discapacitat i les seves famílies, els ajuts i les prestacions econòmiques o els recursos educatius, laborals i residencials que hi ha a la ciutat de Sant Boi.

Nova imatge gràfica

El consistori se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l’estrena d’una nova imatge gràfica que ja s’identifica amb els serveis municipals destinats a l’atenció a persones amb discapacitat i les seves necessitats.

Notícies relacionades

S’ha utilitzat la mateixa imatge que apareix a la portada de la guia.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Temes:

Ajuntaments