FESTES LOCALS

L'il·lustrador de Sant Boi Oriol Vidal firma el cartell de la 73a Fira de la Puríssima

El consistori es decanta pel «talent local» per al disseny del cartell per «donar visibilitat a creadors de la ciutat»

La Fira de la Puríssima, de Sant Boi.

La Fira de la Puríssima, de Sant Boi. / Xavier Renau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’artista de Sant Boi Oriol Vidal és l’autor del cartell de laFira de la Puríssima 2019. Una il·lustració seva és la carta de presentació de la 73a edició del certamen, que se celebrarà del 6 al 8 de desembre a Sant Boi de Llobregat. «La imatge del certamen encarrega artistes de Sant Boi per donar visibilitat al talent local», expliquen des de l’Ajuntament.

«Amb aquest cartell he volgut reflectir la idea de ser dins de l’ambient de Fira de la Puríssima», explica l’autor. «Finalment m’he decantat per la idea que crec que millor representa aquests dies de festa: la rambla de Rafael Casanova amb multitud de gent mirant les parades amb figures de pessebre, arbres i, sobretot, els llums prenadalencs que ho tenyeixen tot de colors», afegeix Vidal.

Donar visibilitat al talent local

L’encàrrec a Oriol Vidal del disseny del cartell de la 73a Fira de la Puríssima «reflecteix l’aposta del govern municipal per potenciar i donar visibilitat al talent de la comunitat de creadors i creadores de la ciutat»,expressen des del consistori. L’any passat va firmar el cartell la també santboiana Raquel Gu.

Notícies relacionades

Oriol Vidal treballa en els àmbits editorial i audiovisual per a empreses internacionals com HarperCollins, Scholastic, MacMillan, Disney i Hasbro. La seva producció inclou llibres il·lustrats, portades de novel·les, il·lustració publicitària i ‘storyboards’ per a la producció de sèries d’animació.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA