Constitució del nou ajuntament

Lluïsa Moret es manté a l'alcaldia de Sant Boi amb el suport d'ICV

El PSC-CP i ICV-EUiA-MES arriben a un acord de govern de progrés que dóna continuïtat a la coalició que havia governat la ciutat durant els últims anys

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, durant el seu discurs d’investidura.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, durant el seu discurs d’investidura. / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
Q. FLOTATS / Sant Boi de Llobregat

La socialista Lluïsa Moret ha sigut reelegida alcaldessa de Sant Boi aquest dissabte en el ple de constitució del nou ajuntament gràcies a l'acord de govern de progrés firmat amb ICV-EUiA-MES.

Els deu regidors del PSC se sumen als quatre d'ICV per donar així continuïtat a la coalició d'esquerres que fins ara havia governat a Sant Boi. La primera i la segona força del consistori sumen amb aquest acord 14 dels 25 regidors de l'ajuntament.

El nou ajuntament compta ara amb representants de set forces polítiques, dos més que en el període anterior. Ciutadans, ERC, el PP, Gent de Sant Boi i CiU treballaran des de l'oposició.

Confiança en el projecte socialista

Una vegada proclamada com a alcaldessa, Lluïsa Moret ha explicat en el seu discurs d'investidura que inicia aquesta nova etapa "amb la mateixa emoció i il·lusió, amb el mateix sentiment de responsabilitat però també amb l'orgull de la feina feta, que ha sigut molta i amb la voluntat de ser la veu de la ciutadania”.

L'alcaldessa ha recordat com una bona notícia l'increment de la participació registrat en les eleccions municipals del 24 de maig, que han tingut com a resultat "un consistori reflex de la pluralitat i la diversitat de la nostra societat" i ha ofert "des del primer dia l'opció de teixir aliances basades en valors de progrés i respecte a la convivència i la diversitat".

Notícies relacionades

L'alcaldessa electa ha avançat algunes de les línies mestres de l'acció de govern per al període 2016-19 que passen per treballar per a una ocupació digna i de qualitat compatible amb la justícia social; atendre les situacions de necessitat social, especialment en relació amb els nens; multiplicar els esforços per a una ciutat més neta i cuidada al servei de les persones; i, de manera especial, un compromís prioritari amb l'educació i la cultura com a motors de llibertat i desenvolupament.

Més notícies de Sant Boi