LA RECEPTA
Salmó farcit de pernil
Gloria Sánchez, de la peixateria Eulàlia Josep i Fills, al mercat de Sant Andreu, ha creat una recepta que, assegura, és exquisida: salmó farcit de pernil i formatge.
INGREDIENTS
Salmó
Pernil dolç o ibèric
Formatge en talls
Orenga
Patates
Oli d'oliva
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
Demaneu a la peixateria que, una vegada net, obrin el filet de salmó com si es tractés d'un llibre.
Prepareu el salmó omplint-lo amb talls de formatge i pernil, ibèric o dolç segons els gustos. Afegiu-hi sal, orenga i oli, tanqueu i pressioneu.
Peleu les patates i talleu-les en talls fins. Disposeu-les com si fossin un llit a la safata del forn amb un raig d'oli, sal i una mica d'orenga. Deixeu-ho coure al forn un cop que ja estigui calent durant cinc minuts.
Notícies relacionadesTraieu la safata del forn, afegiu el salmó a les patates, i el pebre negre i deixeu-ho coure durant 15 - 20 minuts.
Cal servir-ho calent.
- Àustria guanya Eurovisió i Melody s’immola
- Pronòstic delicat Operat d’urgència el ferit greu per l’atropellament de Cornellà
- ACTUALITAT BLAUGRANA Flick, sobre la rua multitudinària: «Em vaig quedar impressionat. Va ser increïble»
- CONTEXT Amor lliure i responsable
- Tribunals El jutge va eliminar el perfil de la víctima dels pederastes del Raval
- "No et mata, però et treu la vida": tres dones posen rostre a la fibromiàlgia, la malaltia ‘invisible’
- Investigació ¿Quantes hores has de dormir si vius a Catalunya? La Universitat de Columbia ho revela
- EL GIRO D’ITÀLIA Ayuso torna a desafiar Roglic i li retalla un altre segon
- Fórmula 1 Alonso i Sainz il·lusionen a Imola a l’entrar entre els sis primers
- TEMPORADA CITYZEN EN BLANC El Crystal Palace guanya la FA Cup i deixa el City amb les mans buides