LA RECEPTA

Espaguetis amb cloïsses

1
Es llegeix en minuts

Sandra García, propietària de la parada de plats preparats La Panxa Contenta del mercat de Sant Andreu, recomana un ingredient habitual, la pasta, però amb un toc més sofisticat: hi incorpora les cloïsses.

INGREDIENTS  (4 persones)

250 grams d'espaguetis

1 ceba mitjana

250 grams de cloïsses

caldo de peix

vi blanc

2 grans d'all

2 branquetes de julivert

oli

sal

pebre

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Bulliu la pasta amb abundant aigua seguint les instruccions de l'envàs. Una vegada feta, renteu-la amb aigua freda i deixeu-la escórrer. Netegeu les cloïsses amb aigua amb sal perquè deixin anar la sorra. Talleu la ceba en làmines i sofregiu-la. Afegiu-hi les cloïsses i quan s'obrin afegiu-hi un raig de vi blanc (equivalent a tres cullerades) i deixeu-ho al foc un minut. Incorporeu-hi una picada feta amb dos grans d'all i dues branquetes de julivert. Afegiu-hi un got de caldo de peix i coueu-ho dos minuts més. Adorneu-ho amb julivert.