LA RECEPTA
Espaguetis amb cloïsses
Sandra García, propietària de la parada de plats preparats La Panxa Contenta del mercat de Sant Andreu, recomana un ingredient habitual, la pasta, però amb un toc més sofisticat: hi incorpora les cloïsses.
INGREDIENTS (4 persones)
250 grams d'espaguetis
1 ceba mitjana
250 grams de cloïsses
caldo de peix
vi blanc
2 grans d'all
2 branquetes de julivert
oli
sal
pebre
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Bulliu la pasta amb abundant aigua seguint les instruccions de l'envàs. Una vegada feta, renteu-la amb aigua freda i deixeu-la escórrer. Netegeu les cloïsses amb aigua amb sal perquè deixin anar la sorra. Talleu la ceba en làmines i sofregiu-la. Afegiu-hi les cloïsses i quan s'obrin afegiu-hi un raig de vi blanc (equivalent a tres cullerades) i deixeu-ho al foc un minut. Incorporeu-hi una picada feta amb dos grans d'all i dues branquetes de julivert. Afegiu-hi un got de caldo de peix i coueu-ho dos minuts més. Adorneu-ho amb julivert.
- Natura L'espectacular poble de conte a només 30 minuts de Vic
- Entrevista Andreu Buenafuente: «A hores d’ara ja no em preocupa aixecar polseguera»
- Investigació en marxa ¿Què ha passat a Cornellà? Les claus de l’atropellament múltiple al camp de l’RCD Espanyol
- Famosos La gran ficada de pota de Lola Índigo després de l’atropellament a Cornellà: ha hagut de demanar perdó
- Racons emblemàtics de Catalunya L'increïble poble de conte a menys de 40 minuts de Manresa
- Ministra d’Inclusió. El repte de governar Saiz: "És necessària la política del retrobament"
- Esmorzar de ‘Diario de Noticias’ i EL PERIÓDICO Illa: "Quan Catalunya i Navarra lideren, Espanya avança i Europa s’enforteix"
- Atletisme "¿La plata europea? Continuo sent el mateix pringat"
- TENNIS L’Alcaraz més "intel·ligent" se cita amb Sinner en la final de Roma
- La ronda italiana Fantàstica victòria d’Ayuso al Giro