A través d’una aplicació

Sabadell Gent Gran crea una comunitat virtual per a residents, familiars i professionals

Tres alcaldesses del Vallès, elegides diputades provincials de Barcelona

Nou acord per construir una residència pública a Sabadell

Sabadell Gent Gran crea una comunitat virtual per a residents, familiars i professionals
1
Es llegeix en minuts
EFE

El complex Sabadell Gent Gran ha posat en marxa una iniciativa, a través de l’aplicació ‘Famileo’, creant una comunitat virtual entre els residents, els seus familiars i professionals del centre per a persones grans de Sabadell (Barcelona).

Fonts de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell destaquen com els residents s’acosten a les noves tecnologies i les xarxes socials, i de passada s’estableix una comunicació més ràpida i directa, amb els familiars i professionals mèdics.

La directora de Sabadell Gent Gran, Sonia Mariscal, ha explicat que «aquesta eina vol ser una finestra oberta per als residents que no poden ser amb els seus familiars» i a partir d’ara tots dos «poden ser partícips del seu dia a dia».

Tots els residents, prèvia autorització, tenen un perfil personal en l’aplicació on els seus familiars pengen fotos i missatges.

Alhora, el centre també penja fotos del seu dia a dia i també hi ha un espai genèric on es poden informar de totes les activitats que es realitzen.

Els residents poden accedir i consultar el seu espai, a través d’una tauleta, o a través d’una revista impresa personalitzada en la qual pot veure les fotos i els missatges que li han fet arribar els seus familiars.

Si aquesta iniciativa continua amb la bona acollida, la intenció de la direcció de Sabadell Gent Gran és ampliar-la per adaptar-la al perfil dels nous usuaris i usuàries del centre o dels apartaments tutelats.

Notícies relacionades

Sabadell Gent Gran és un centre de serveis orientat a cobrir les necessitats de les persones grans. Té 130 places de residència, 40 de centre de dia amb assistència integral a les activitats de la vida diària.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell