Activitats per a tots els públics

Carnaval de Sabadell 2022: horari i recorregut de la rua

  • El dissabte 26 es donarà el tret de sortida de la programació de la festa amb la desena edició del concurs de disfresses infantils i familiars

  • Aquestes són les dates del Carnaval d’aquest any

Carnaval de Sabadell 2022: horari i recorregut de la rua

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les disfresses tornaran a ser les grans protagonistes del Carnaval de Sabadell (Vallès Occidental) després que l’any passat el coronavirus obligués a fer en format virtual tota la programació de les festa.

Aquest any la rua començarà a les 17 h de diumenge 27, a la cruïlla de l’avinguda de Francesc Macià amb el carrer de Francesc Layret. La comitiva seguirà per la carretera de Prats de Lluçanès, la plaça de la Creu Alta, l’avinguda de l’Onze de Setembre, la plaça Dones del Tèxtil, la via de Massagué, la plaça de l’Àngel, el passeig de Manresa, el passeig de la Plaça Major, la plaça del Doctor Robert i la Rambla, fins a la cruïlla de l’avinguda de Barberà amb la Gran Via. A les 20.30 h tindrà lloc l’entrega de premis de la rua amb el Rei Carnestoltes.

La festa acabarà amb la tradicional arribada de la Vella Quaresma, la baixada dels angelets pel campanar de Sant Fèlix i el final del Rei Carnestoltes, a les 21.45 h al Racó del Campanar.

També hi haurà activitats dissabte 26

Dissabte 26 a les 17 h, a la plaça del Doctor Robert, es donarà el tret de sortida de la programació de la festa amb la desena edició del concurs de disfresses infantils i familiars, que comptarà amb l’animació de Perico Nas de Mico.

Notícies relacionades

Mentrestant, al Racó del Campanar, tindrà lloc la preparació de la Catxaruta, la sopa calenta de Carnaval pròpia de Sabadell que se servirà a les 19.30 h, a preus populars i per emportar.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA