Ple municipal

Sabadell aprova l’adjudicació del Servei d’Atenció Domiciliària a Accent Social

El contracte aprovat preveu que els professionals cobrin un 8% més l’any vinent, segons recull el conveni pactat entre els treballadors i la patronal

Sabadell aprova l’adjudicació del Servei d’Atenció Domiciliària a Accent Social

Laura Fíguls / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Ple municipal de Sabadell (Vallès Occidental) ha aprovat l’adjudicació del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) a Accent Social amb un contracte de 12,5 milions d’euros per als pròxims dos anys.

L’ajuntament ha incrementat el pressupost destinat al contracte per garantir l’increment salarial que recull el conveni pactat entre els treballadors i la patronal.

D’aquesta manera, els més de 300 professionals del SAD a Sabadell cobraran un 8% més de cara a l’any que ve.

La nova adjudicació que ha tirat endavant el govern local amb el suport de Junts per Sabadell, l’abstenció d’ERC i Ciutadans i el vot en contra de la Crida, busca millorar la qualitat del servei i les condicions laborals dels treballadors.

Es pagaran millor les hores extres nocturnes i de dies festius

Amb el nou contracte, també es pagaran millor (un 25% més) les hores extres nocturnes i dels dies festius, i es contractarà tant un terapeuta ocupacional com un infermer.

Notícies relacionades

D’altra banda, es reforçarà la coordinació del servei amb l’ajuntament, de manera que el consistori i Accent Social es reuniran mensualment (en comptes de semestralment) per tractar les queixes que rep l’empresa per part dels usuaris.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell