Macroconcert

Més d’una vintena d’artistes actuaran a Rubí al festival LOS40 Primavera Pop

L’esdeveniment musical, que se celebrarà el 2 d’abril, recuperarà el seu emplaçament original a l’Escardívol i serà d’accés lliure

Més d’una vintena d’artistes actuaran a Rubí al festival LOS40 Primavera Pop

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) i l’emissora de ràdio LOS40, recuperarà aquest any el seu emplaçament original i se celebrarà el dissabte 2 d’abril a l’Escardívol.

Després d’una edició singular condicionada per la pandèmia, el macroconcert que tindrà lloc entre les 19 i les 23 h, tornarà a tenir l’accés gratuït que l’ha caracteritzat des del 2017.

Més d’una vintena d’artistes ja han confirmat la seva presència al cartell d’aquest any: Justin Quiles, Lost Frequencies, Ana Mena, Mau i Ricky, Dvicio, Nil Moliner, Tiago PZK, Marlon, Bombai amb David Otero, Marc Seguí, Álvaro de Luna, Miki Núñez, Lérica, Ainoa Buitrago, Agoney, Leo Rizzi, Walls, The Tyets, Suu, Bounce Twice, Júlia Blum, Samantha, Sara Roy i Lemot.

La passada edició, marcada per la pandèmia

La passada edició, marcada per la pandèmiaL’any passat, la situació d’emergència sanitària provocada per la covid-19 va obligar a ressituar el festival a l’amfiteatre del parc del Castell, on prop de 1.400 persones van poder gaudir de l’espectacle, que per primera vegada va requerir l’adquisició d’entrada amb l’objectiu de controlar l’aforament i garantir així les mesures de contenció del virus.

Notícies relacionades

La recaptació obtinguda es va destinar íntegrament al Pla Creu Roja RESPON, mitjançant el qual aquesta organització atenia moltes de les situacions derivades de la pandèmia.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí