Teatre municipal

La Sala de Rubí estrena temporada amb el musical ‘Bruna’

L’espectacle familiar, de la companyia WeColorMusic, està protagonitzat per l’actriu rubinenca Mariona Lleonart

La Sala de Rubí estrena temporada amb el musical ‘Bruna’

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El teatre municipal La Sala de Rubí (Vallès Occidental) donarà el tret de sortida a la nova temporada el pròxim diumenge amb el musical familiar ‘Bruna’, de la companyia WeColorMusic. L’obra, escrita i dirigida per Mateu Peramiquel i Mar Puig, compta en el paper protagonista amb l’actriu rubinenca Mariona Lleonart.

El musical s’ha representat amb gran èxit a Barcelona i ha realitzat una extensa gira pels teatres de tot Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears. Així, l’espectacle arriba a Rubí avalat per importants reconeixements, com el recent premi Teatre Barcelona 2021 al millor espectacle familiar o el premi Juan Mayorga 2019 a la millor autoria.

La visió dels petits sobre el món adult

L’obra tracta sobre la Bruna (Mariona Lleonart), una nena que ha de fer un treball de l’escola sobre la seva àvia, però aquesta no és una tasca fàcil ja que la dona, amb un cert grau de demència, no pot ajudar-la massa. Mentrestant, la seva mare ha de trobar temps per gestionar la vida de la Bruna, de l’àvia i l’empresa on treballa.

Notícies relacionades

’Bruna’ va néixer amb l’objectiu de donar veu als nens amb una història que posa l’èmfasi en la visió dels petits sobre el món adult. Aquesta mirada, juntament amb la intenció dels autors de retre homenatge als seus avis i àvies, fan d’aquest musical un espectacle familiar ple d’emocions.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí