Ple municipal

Rubí vol acabar amb les activitats industrials de l’abocador de Can Carreras

Tots els grups municipals s’han mostrat d’acord per tirar endavant un estudi per determinar si les activitats industrials paral·leles a l’abocador compleixen la normativa

archivo-can-carreras

archivo-can-carreras

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple de l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha aprovat una moció d’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) per estudiar el tancament o el trasllat de les activitats industrials que continuen actives al recinte de l’abocador de Can Carreras.

«Amb aquesta mesura volem evitar que l’entrada de camions al recinte pugui amagar noves aportacions de residus a un abocador que fa anys que ha arribat i superat el límit d’abocaments permès», han explicat des d’AUP.

Les activitats que s’estan portant a terme actualment són la d’emmagatzemament i ensacat de terres, substrats i abonaments, dos tipus d’activitats que tenen llicència municipal.

En un termini de tres mesos

Tots els grups municipals s’han mostrat d’acord per tirar endavant aquest estudi en un termini de tres mesos que permetrà determinar si les activitats industrials compleixen amb la normativa.

Notícies relacionades

En cas que aquest estudi conclogui la no adequació, es portaran a terme els tràmits administratius i jurídics per a la revisió d’aquestes activitats en la més gran brevetat possible. I en cas que aquest estudi conclogui l’adequació, s’estudiarà la possibilitat d’emprendre negociacions amb l’empresa, o altres mesures tècniques o jurídiques, a fi de limitar o traslladar les activitats industrials a Can Carreras, de manera que es pugui pacificar el trànsit a la zona i facilitar el tancament de l’abocador.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí