TALLERS FAMILIARS

Rubí reprèn les activitats familiars del Museu Municipal Castell i El Celler

Diumenge 6 d'octubre, a partir de les 12 h, el MMUC acollirà un taller de sabó enfeltrat dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys

hagamos-mosto

hagamos-mosto

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Municipal Castell (MMUC) i El Celler de Rubí reprenen aquest mes d’octubre la seva programació d’activitats familiars amb un taller de sabó enfeltrat dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys. L’activitat se celebrarà diumenge 6 al MMUC. «En aquesta activitat, a càrrec d’Artistic Events, els nens podran experimentar com fer diferents sabons enfeltrats amb gran quantitat de colors», expliquen des de l’Ajuntament.

Tots els tallers previstos al MMUC tenen una durada aproximada de 1:30 h i, tot i que són d’accés gratuït, l’aforament és limitat, per això es recomana assistir amb puntualitat.

La pròxima proposta al MMUC tindrà lloc el diumenge 10 de novembre, també a partir de les 12 h, i consistirà en un taller de terrisseria i pintura dirigit pel mestre artesà Llucià Pou. «En aquest cas, els nens i nenes podran conèixer el procés de treball de la ceràmica i aplicar-lo en la creació d’un objecte propi, que acabaran pintant ells mateixos», comenten des del consistori.

Les activitats del Celler

Quant a la programació familiar del Celler, s’ha dissenyat «tenint molt en compte el passat vinícola de l’edifici», apunten des de l’Ajuntament. Les activitats començaran el dissabte 19 d’octubre a les 12 h amb la proposta ‘Fem most! La màgica transformació del raïm’, en què els nens i nenes podran descobrir la transformació química d’aquest fruit i el mètode tradicional d’extracció de suc per fer el most.

Notícies relacionades

El dissabte 16 de novembre, també a les 12 h, tindrà lloc l’activitat ‘Un viatge en la història del raïm. Posa’t a la pell dels masovers i masoveres’. A través de disfresses i d’una dinàmica teatral, els nens i nenes es posaran a la pell de diferents personatges relacionats amb l’agricultura, la producció i la transformació del raïm al Vallès.  Finalment, el dissabte 14 de març a les 12 h, es farà el taller teatralitzat ‘El poder de l’alquímia’, que mostrarà com es transformen alguns productes per al seu ús alimentari, cosmètic o medicinal.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments