FESTIVAL A RUBÍ

Ja estan a la venda les entrades per als concerts de pagament del Rubí Random Music Festival

El Teatre Municipal La Sala i l'amfiteatre del parc del Castell acolliran els concerts de pagament amb un format més íntim

rrandom-2018 1

rrandom-2018 1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí viurà del 22 al 30 de juny la quarta edició del Rubí Random Music Festival (RRandom). El gruix de les actuacions seran d’accés gratuït, amb les úniques excepcions d’aquelles que es facin en recintes tancats: Paco Candela, Marwan, Maruja Limón, Judit Neddermann & Dolo Beltrán, Estrella Morente i DeMarco Flamenco. Les entrades per a aquests concerts ja es poden adquirir a través de la web de Ticketea.

L’esdeveniment musical, que se celebra parcialment en el marc de la Festa Major de la ciutat, reunirà una trentena d’artistes d’estils molt diferents, en sintonia amb el perfil eclèctic i divers d’aquesta proposta. Els Zigarros, Marwan, la sahrauí Aziza BrahimBuhosTribade i Tequila són alguns dels noms que conformen el cartell del RRandom 2019.

Com en edicions anteriors, els concerts programats tindran lloc en diversos escenaris de la ciutatl’Escardívol, el Teatre Municipal La Sala, l’amfiteatre del parc del Castell, la plaça del Doctor Guardiet i la plaça de Salvador Allende. D’aquests, els concerts de pagament seran els celebrats al Teatre Municipal La Sala i a l’amfiteatre del parc del Castell.

Desenvolupament de la programació

El RRandom arrencarà el 22 de juny amb un vespre de rock a l’Escardívol que s’obrirà amb les bandes rubinenques TimelessStringcordz i Soak in Bleach, i seguirà amb els esperats concerts de Los Zigarros i Kaotiko.

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’Escardívol omplirà dels ritmes funk de Chocadelia Internacional i els ‘dj’ de Nación Funk, que amenitzaran la festa fins a altes hores de la matinada.

Entre el 24 i el 27 de juny, tindran lloc els concerts de format més íntim al Teatre Municipal La Sala. Aquests aniran a càrrec del flamenc Paco Candela (24 de juny), el cantautor madrileny Marwan (25 de juny), la formació femenina Maruja Limón (26 de juny) i les solistes catalanes Judit Neddermann & Dolo Beltrán (27 de juny).

L’última jornada de festival, la del 30 de juny, estarà marcada per un vermut musical a càrrec de la sahrauí Aziza Brahim, que se celebrarà a la plaça de Salvador Allende, i el concert final de DeMarco Flamenco a l’amfiteatre del Castell. També a l’amfiteatre, tindrà lloc el concert d’Estrella Morente el dia 28 de juny.

Cau del cartell Kiss of Death

Notícies relacionades

En un comunicat, l’Ajuntament de Rubí ha informat que el grup d’homenatge a KissKiss of Death, no participarà en el festival "per raons totalment alienes a l’organització". En el mateix escrit, el consistori també informa que el seu lloc l’ocuparà Sin/City, banda d’homenatge a AC/DC.

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA