RECONEIXEMENT EMPRESARIAL

Sis empreses de Rubí guardonades amb un premi Cambra

L'acte d'entrega dels premis Cambra 2019 se celebrarà el dijous 11 de juliol al Centre Cultural de Terrassa

premis-cambra

premis-cambra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sis empreses de Rubí han sigut guardonades en l’edició d’aquest any dels premis Cambra: Cipsa Circuitos, DSV Air & Sigui, Robin-Hat, Tallers Absa, Vectem i el grup Moehs. Es tracta d’uns guardons que atorga anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per reconèixer les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. L’acte d’entrega dels premis Cambra 2019 se celebrarà el dijous 11 de juliol al Centre Cultural de Terrassa.

“Rubí és la ciutat amb més empreses premiades de la demarcació i això ens dona una idea de la potència de l’activitat industrial i empresarial de la nostra ciutat”, afirma Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí en funcions.

El grup Moehs ha sigut reconegut com la millor iniciativa empresarial de la demarcació. Moehs és un grup d’empreses amb activitat vinculada a la química fina especialitzada en la fabricació d’ingredients actius per a la indústria farmacèutica. "Amb una activitat internacional consolidada, l’empresa ven a més de 100 països i és present amb instal·lacions industrials pròpies a Espanya, França, Bèlgica i Alemanya", exposen des de l’ajuntament.

Els premis rebuts

Els premis Cambra 2019 a la Iniciació a la Internacionalització han anat a parar a dues empreses de Rubí relacionades amb el sector sanitari: Robin- Hat i Vectem. Robin-Hat ha sigut guardonada per “la iniciativa emprenedora i la capacitat creativa que l’ha portat a implementar una sòlida política d’expansió d’un producte altament especialitzat dins dels mercats internacionals”, segons expliquen des de l’ajuntament. 

Per la seva banda, Vectem ha sigut premiada pel “ràpid increment de la seva activitat internacional i la consolidació de la seva presència a nous mercats en un sector especialitzat altament competitiu”, afegeixen des de l’ajuntament.

Els guardons a la Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica també són per a dues empreses rubinenques Cipsa Circuitos i DSV Air & Sea.

Notícies relacionades

Talleres Absa ha sigut una de les empreses reconegudes dins de la categoria de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis per “la capacitat d’adaptar i consolidar un projecte empresarial altament especialitzat incorporant l’adaptació, la flexibilitat i la qualitat a la cadena de valor,” han apuntat des del consistori. Absa comparteix guardó amb Manipulados Vicoparck, de Terrassa.

Més notícies de Rubí en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA