OPERACIÓ POLICIAL AL VALLÈS

Desmantellades tres plantacions de marihuana a Rubí i Terrassa

La Policia Nacional ha detingut quatre persones i ha decomissat 1.081 plantes de marihuana i 34,5 quilos de cabdells

foto 3422387

foto 3422387

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha desmantellat tres plantacions de marihuana instal·lades en cases ocupades a les ciutats de Terrassa i Rubí, a la comarca del Vallès Occidental, en què han sigut trobades 1.081 plantes de marihuana 34,5 quilos en cabdells per a la seva distribució comarcal i provincial.

Segons informa la Policia en un comunicat, quatre persones han sigut detingudes arran de la investigació per delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric.

L’operació policial va començar el mes d’agost passat, quan els agents van rebre diversos avisos d’una possible plantació en una casa okupa de Terrassa, i s’ha dut a terme en col·laboració amb la policia del municipi i brigades locals de la Policia Judicial de Sant Adrià de Besòs.

Durant la investigació, els agents van descobrir que els okupes estaven manipulant la instal·lació elèctrica per il·luminar l’espai i conservar les plantes.

Notícies relacionades

Els autors ja han passat a disposició judicial i tres han ingressat a presó provisional, mentre que l’altre ha quedat en llibertat provisional, a espera de judici.

Més notícies de Rubí i Terrassa en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Cànnabis