INICIATIVA

L'Ajuntament de Rubí regala vals amb 5 hores de conducció per promoure el vehicle elèctric

Els vals es poden obtenir a través de Rubí Brilla i a la segona reunió del grup local de Som Mobilitat que tindrà lloc avui

S’instal·la la tercera fotolinera de Rubí. 

S’instal·la la tercera fotolinera de Rubí.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns, 15 de gener, a les 19 h, el grup local de la cooperativa Som Mobilitat (SM) es tornarà a reunir a l'edifici Rubí Forma per provar el vehicle elèctric que els membres del grup podran llogar per als seus desplaçaments.

El cotxe elèctric de la cooperativa estarà disponible també per a empreses, comerços i entitats, així com per a la ciutadania de Rubí. Durant la trobada de dilluns, es repartiran codis promocionals amb 5 hores gratuïtes de conducció per promoure l'ús d'aquest cotxe compartit entre els rubinencs.

L'Ajuntament de Rubí ha adquirit una borsa de 3.600 hores de conducció del vehicle elèctric de l'entitat que, a més de la trobada de dilluns, es repartiran a través de la iniciativa Rubi Brilla a comerços, empreses i entitats que vulguin fer ús del vehicle i difondre la proposta entre els seus treballadors o clients.

Avantatges del vehicle elèctric compartit

Notícies relacionades

A través d'aquest ús promocional, l'Ajuntament de Rubí vol "demostrar als usuaris els avantatges d'utilitzar un vehicle elèctric compartit i així augmentar el nombre de socis de la cooperativa, de manera que, amb els futurs beneficis, es pugui anar ampliant la flota de vehicles elèctrics compartits de Rubí".

Som Mobilitat és una cooperativa de consum sense ànim de lucre que promou una xarxa de mobilitat elèctrica compartida. Aquest grup de consumidors, amb més de 700 socis a tot Catalunya, vol transformar el model de consum energètic a través de grups locals que de manera autoorganitzada repensen la mobilitat als seus territoris.