On Catalunya
GURMETITZATS
Arròs de llauna
Els plats són més contagiosos que la tos ferina: un dia trobes alguna cosa original i, al cap de poc, s’ha reproduït amb frenesí coniller. El primer arròs en una llauna el va fer Kiko Moya a L’Escaleta (Cocentaina). I el segon, Santi Colominas (sense tenir notícia del primer) al superxiringuito Toc al Mar. Va optar per un recipient de costats iguals, cosa que va plantejar un problema filosòfic: ¿la paella pot ser quadrada?
Després ha sigut un no parar per a alegria del comensal desinformat, que aplaudeix cada xef llauna com si fos el primer. N’hi ha fins i tot miniatures, com la que serveix Somorrostro amb botifarra i pop. Els cargols es queixen perquè els han desnonat.
Temes:
- MUNDIAL DE MOTOGP Àlex Márquez: «El meu germà té pilotes, bé, ara una i mitja»
- Hongria Jaume Collboni, en la marxa de l’Orgull LGTBI prohibida a Budapest: «Pot passar demà a Barcelona»
- "No guiris, només locals": augmenten els usuaris d''apps' de cites que veten els 'expats' a Barcelona
-
Ofert per
- ENTREVISTA Pablo Ortiz, dermatòleg: «El concepte de prendre el sol ha de desaparèixer. Del sol cal cuidar-se»