On Catalunya

No gastis

Concerts amb vista, classes de ioga i altres plans gratis a Barcelona

Les sessions de música al 83.3 Terrace Bar, entre les activitats gratuïtes més destacades de la setmana

Concerts amb vista, classes de ioga i altres plans gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Concerts romàntics per celebrar Sant Jordi

Ja arriba el dia dels enamorats de Catalunya: Sant Jordi. I, entre llibres i roses, passa’t pel 83.3 Terrace Bar, a l’Hotel Royal (passeig de Gràcia, 84), amb vista increïble del carrer i les seves paradetes, i que acollirà diversos concerts gratis. A les 13 h, un acústic de música romàntica, i a les 19 h, doble sessió de soul


Glòries, centre cultural de l’arquitectura

Arriba el Model, Festival d’Arquitectes de Barcelona, que aquest any torna a Glòries amb la seva segona edició. Al voltant del parc s’hi posaran diverses instal·lacions efímeres plenes d’art, cultura, cursos, tallers i xerrades. I, diumenge, per Sant Jordi, els Encants acollirà una fira de llibres emmarcada en la temàtica del festival.


Comença el dissabte a base d’‘ommm’

Notícies relacionades

Inicia el cap de setmana fent la salutació al sol. Apunta’t a les classes de ioga gratis de l’ONG Stop SIDA, dedicada a la promoció de la salut sexual. De 10.30 a 12 h, al CEM Vintró (Consell de Cent, 623-627), primera sessió d’aquest curs d’iniciació al ioga. En total, cinc classes, cada dissabte, fins al 27 de maig.


Reflexions entre llibres sobre l’esport femení

Torna Donasport, torneig del club Panteres Grogues que té per objectiu fomentar l’esport entre dones, amb petites competicions que van des del pàdel fins al vòlei i el rem. Entre competició i competició, aquest divendres presentaran el llibre ‘Un vacío impertinente’, una reflexió sobre gènere, al Centre LGTBI (Comte Borrell, 22).