MAJORIA D'EDAT

Tana Rivera i Alba Díaz: a punt per ser despixelades

Els seus pares fa anys que copen les pàgines de la premsa del cor i elles estan a punt de fer-ho

zentauroepp26624933 gra211 sevilla 12 07 2014 el extorero francisco rivera l170921133723 / Raul Caro

zentauroepp26624933 gra211  sevilla  12 07 2014   el extorero francisco rivera l170921133723
zentauroepp40177590 mas periodico   alba diaz martin    foto instagram170921133749

/

5
Es llegeix en minuts
Julia Camacho
Julia Camacho

Periodista

ver +

CAYETANA RIVERA

la neta salada de la duquessa d'alba

la neta salada de la duquessa d'alba

Cayetana, amb el seu pare, Fran Rivera / INSTAGRAM

A punt de complir els 18 anys (ho farà el 16 d’octubre), Cayetana Rivera és la neta més mediàtica de la duquessa d’Alba, donat el ganxo en la premsa rosa de les anades i vingudes dels seus pares, Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo. La fusió de dues de les sagues amb més pedigrí en això del cor. Diuen els que la coneixen que no només va prendre el nom de l’aristòcrata, sinó que també va heretar el seu caràcter rialler, la seva desinhibició i el seu amor per Sevilla i les seves tradicions. Encara que la seva infància va quedar al marge de la premsa, el litigi entre els seus pares per la seva custòdia va ressuscitar l’interès per ella. Des d’aleshores ha anat ocupant amb naturalitat el seu lloc al costat dels seus coneguts progenitors, aprofitant l’anonimat que li proporcionava ser menor.

Nascuda a Sevilla, la ciutat que adora i on va passar els seus primers anys de vida, Tana va viure una infància normal. Tan normal com es pot al ser filla d’un torero amb fama de seductor i d’una aristòcrata amb el llinatge més mediàtic del país. Els seus la van protegir, especialment des que amb tot just tres anys els seus pares van protagonitzar una tempestuosa separació el 2002.

Tots dos van decidir que la nena residís amb la mare. Eugenia es va instal·lar a Madrid, on la petita va començar els seus estudis en elitistes centres privats, com el British Council School, i després en un internat a Londres. El seu futur sembla lligat als números, ja que ha optat per estudiar negocis a la IE Business School de Madrid.

Tana ha compaginat els seus estudis amb les festes amb les seves amigues, com deixa veure a les xarxes. Entre el seu cercle més pròxim es troben algunes cosines de Lourdes Montes, la segona dona del seu pare, ja que des de molt aviat es va acostumar a agafar l’AVE Madrid-Sevilla per passar el cap de setmana a Andalusia amb Fran Rivera. Les vacances també eren repartides, i no era estrany veure-la passar alguns estius amb la seva àvia Cayetana d’Alba a Marbella o Eivissa.

La seva tranquil·la existència es va veure alterada el 2012, quan amb 13 anys, segons va explicar llavors Fran Rivera, va expressar «amb llàgrimes als ulls» el seu desig d’instal·lar-se a Sevilla amb ell. Adora el seu pare, com s’aprecia pels emotius comentaris que li dedica a Twitter. Es va iniciar llavors una batalla judicial entre els progenitors, que fins aquell moment havien mantingut una cordial relació. El plet va fer sortir a la llum draps bruts de la intimitat del llavors matrimoni, i es va saldar el 2012 amb un nou règim de visites, encara que la nena va seguir a Madrid.

Amb els anys, ha anat adoptant amb normalitat un paper més públic, exercint fins i tot de padrina en l’enllaç religiós i civil del seu pare amb Lourdes. La seva mare va trobar en ella la millor model per a la seva estrena com a dissenyadora de joies de la casa Tous, encara que sense mostrar completament la seva cara. Aficionada a la música, l’apassiona el camp i muntar a cavall. A les xarxes socials ha deixat constància dels seus primers amors i ha parlat de la vida dels seus pares. Falta comprovar si a partir de la seva majoria d’edat mostra aquesta mateixa naturalitat amb la premsa.

ALBA DÍAZ

IGUALETA QUE la seva mare... en tot

IGUALETA QUE la seva mare... en tot

Alba Díaz Martín. / INSTAGRAM

Alba Díaz Martín, la filla del torero Manuel Díaz, El Cordobés, i la dissenyadora Vicky Martín Berrocal, és el millor exemple que els famosos poden criar els fills al marge de la faràndula i la premsa. Amb prou feines hi ha fotos seves a les revistes, més enllà de la comunió o d’alguna aparició esporàdica a les xarxes socials dels seus pares. Un anonimat que ve proporcionat en bona part per la seva formació a l’estranger. 

Els seus pares apunten que la jove mostra gran interès per la moda. No en va, la seva mare deia orgullosa que va viure des de nena el naixement del seu projecte com a dissenyadora de modes i l’acompanyava al taller. El seu futur acadèmic sembla passar pel màrqueting i la comunicació, que estudiarà a Anglaterra, i Vicky no oculta que li encantaria que sigui la seva filla, amb qui té gran complicitat, qui assumeixi més endavant les regnes del negoci. En alguna ocasió, Alba ha insinuat que li agradaria pujar a una passarel·la per mostrar els dissenys de la seva mare, a qui s’assembla físicament. «La meva filla és una nena que menja de tot, està sana i fa esport», ha dit Martín Berrocal. Entre els seus passatemps, també es troba muntar a cavall.

La seva vida transcorre en certa mesura paral·lela a la de Cayetana Rivera, amb qui va tenir cert tracte en els seus primers anys de vida. Va néixer també a Sevilla, el desembre del 1999, poc després del multitudinari enllaç d’uns pares amb el mateix patró que Tana: torero conegut i nena de casa bona, en aquest cas filla d’un empresari ramader. Els dos matrimonis van córrer la mateixa sort i van acabar separats aviat. En el cas d’Alba, tots dos van continuar a Sevilla, on ella ha passat la major part de la seva vida disfrutant de la bona relació dels seus pares. 

A Nova York

Amb 13 anys es va traslladar a Madrid seguint la seva progenitora, que la va animar a l’aventura d’instal·lar-se a Nova York per estudiar l’últim curs de batxillerat. Bona estudiant, va aprofitar l’estada al màxim i a les seves xarxes presumeix de festes amb amics, passejades per la ciutat o el seu acostament al futbol americà. Després del  seu retorn, s’ha dedicat a la família i als amics, amb qui passa el temps a Sevilla, Madrid, Eivissa, Formentera o Marbella. Precisament a la Costa del Sol va demostrar que vol començar a guanyar-se la vida treballant com a relacions públiques d’una coneguda discoteca.

Notícies relacionades

Els que la coneixen la descriuen com una noia molt familiar, amb devoció per la seva tia Rocío (Martín) i els seus germans, Manuel i Triana. De caràcter extravertit i optimista, però també lluitadora i «temperamental», ha confessat alguna vegada la seva mare, reconeixent que tampoc ha donat disgustos amb el tema dels nòvios.

Alba no ha sigut aliena al gran drama del seu pare i la seva satisfacció després de ser reconegut judicialment com a fill legítim de Manuel Benítez, El Cordobés, que va parlar de frustració quan la seva filla, amb 13 anys, li va preguntar «¿per què no t'estima l’avi?».