NOVA CONVOCATÒRIA

¿On podeu estudiar per ser guàrdia urbà?

L’acadèmia MasterD ofereix la millor formació per preparar la pròxima convocatòria de policia local de Barcelona

¿On podeu estudiar per ser guàrdia urbà?
3
Es llegeix en minuts

Cada vegada són més les persones que decideixen preparar les oposicions de Guàrdia Urbana a Barcelona. L’augment de places, la possibilitat d’aconseguir una feina estable i de qualitat o la vocació de servei de pertànyer al cos, són els principals motius que fan que les acadèmies de Barcelona hagin incrementat el nombre d’alumnes que decideixen formar part de la Policia Local de Barcelona. 

«És un bon moment per preparar les oposicions», detallen des de l’acadèmia MasterD. «El consistori està convocant una gran quantitat de places i hi ha un interès creixent per part dels alumnes», puntualitzen des del centre de formació.

 

Convocatòries Guàrdia Urbana

Convocatòries Guàrdia UrbanaL’Ajuntament de Barcelona ha augmentat el nombre de places de la Guàrdia Urbana els últims anys amb l’objectiu d’arribar als 3.500 agents l’any 2023, el màxim històric del cos. Es tracta d’una iniciativa fixada pel Govern a fi de reforçar les plantilles per millorar la seguretat i els serveis socials. 

Seguint aquest full de ruta, el consistori ha aprovat 259 noves places de la convocatòria del 2021. La nova convocatòria forma part d’una de les ofertes d’ocupació pública més gran, amb 1.239 places, només superada per les 1.417 places del 2019.

Com l’any anterior, les oposicions de Guàrdia Urbana vindran marcades per la promoció de la igualtat, introduint una quota del 40% de dones, a fi d’aconseguir una presència femenina més gran dins d’un cos altament masculinitzat. Aquest 2021 es reconeixerà com a mèrit conèixer xinès, àrab i urdú, ja que són les llengües maternes més presents entre els barcelonins després del castellà, el català i l’italià.

Tots els aspirants que es presentin a les proves aquest 2021 es convertiran en responsables de la seguretat l’any vinent. A continuació, expliquem com i on podeu preparar les proves per aprovar les oposicions de la Guàrdia Urbana.

A més, si actualment les xifres d’aquestes oposicions són altament positives per a l’ocupació pública, s’espera que els pròxims anys siguin encara millors. La taxa de reposició derivada de les jubilacions i de la renovació del cos permetrà a la Guàrdia Urbana convocar les ofertes més grans de la història del cos els pròxims anys. Sens dubte, es tracta del millor moment per preparar les oposicions de la Guàrdia Urbana.

¿Quina és la millor acadèmia d’oposicions de la Guàrdia Urbana? 

¿Quina és la millor acadèmia d’oposicions de la Guàrdia Urbana? La majoria d’aspirants opten per servir-se de l’ajuda d’una acadèmia d’oposicions. Però, ¿com es pot elegir la millor? Per trobar la millor acadèmia d’oposicions és important posar l’atenció en factors com l’equip docent, el percentatge d’aprovats, l’experiència, metodologia o preparació de les proves físiques. Fa més de 27 anys que MasterD Barcelona ofereix la preparació íntegra de totes les proves de les oposicions de la Guàrdia Urbana: proves de coneixements, proves físiques al complet i tests psicotècnics.

MasterD és el centre líder en formació oberta. Per això, combina la millor de la formació a distància amb la presencial oferint una preparació integral i exigent per arribar als millors resultats. Els alumnes podran preparar les oposicions des de casa a través d’un modern campus virtual amb classes en directe, videoclasses 24 hores i tallers. A més, el servei d’entrenament personal i nutricional realitza un seguiment personalitzat perquè l’alumne pugui superar les proves físiques. D’aquesta manera, la formació s’adapta als ritmes i temps de cada aspirant.

Preparar oposicions de la Guàrdia Urbana ‘online’

Avantatges de ser guàrdia urbà de l’Ajuntament de Barcelona 

Notícies relacionades

Avantatges de ser guàrdia urbà de l’Ajuntament de Barcelona Els avantatges de preparar les oposicions de la Guàrdia Urbana són nombrosos. A més dels avantatges de ser funcionari, com l’accés a una feina per a tota la vida, la seguretat laboral o la promoció professional, aquestes en teniu uns quants dels més destacables: 

  • Estabilitat laboral: una feina fixa per a la resta de la vida, amb uns salaris garantits que inclouen retribucions bàsiques, complementàries i pagues extraordinàries.

  • Salari Guàrdia Urbana: tot i que el salari depèn de l’ajuntament o l’entitat contractant, el sou pot variar entre els 1.700 € i els 2.300 € al mes. A més, els membres del cos perceben 14 pagues i mitja a l’any.

  • Vacances: un mínim de 40 dies a l’any de vacances i assumptes propis. 

  • Promoció interna: els funcionaris poden promocionar de manera interna a les places reservades a partir del primer any. 

A més dels avantatges esmentats, disfrutaràs de pertànyer a un cos prestigiós. Els requisits no són exigents i, a diferència de la resta d’oposicions de forces i cossos de seguretat de Catalunya, l’accés es realitza mitjançant concurs d’oposició.