VENDA DE MOBLES DE LA LLAR

Mondo Convenienza obre el seu primer punt de venda a Espanya

L'empresa italiana s'ha instal·lat a Sant Boi de Llobregat i anuncia dues obertures més: Badalona i Madrid

mondo-convenienza

mondo-convenienza

1
Es llegeix en minuts

Mondo Convenienza, distribuïdor especialitzat en la venda de mobles per a la llar, inaugura avui el seu primer punt de venda a Espanya, a Sant Boi de Llobregat.  Així mateix, la companyia italiana ja ha anunciat dues obertures més a la península: Badalona i Madrid. De fet, aquesta és la primera vegada que la firma obre un establiment fora d’Itàlia.

La societat fundada per Giovan Battista Carosi ofereix productes de qualitat a preus assequibles: mobles per decorar les habitacions de la casa, cuines, salons, banys, electrodomèstics i tots els complements de decoració.

L’empresa italiana, amb seu a Roma, es posiciona entre els líders a Itàlia que s’ocupen de la venda de mobles i complements de decoració per a la llar. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, Mondo Convenienza té una xarxa de 38 punts de venda i magatzems a la península italiana.

Reducció de preus

Pie de foto / AUTOR FOTO (FONT)

Notícies relacionades

La seva estratègia de distribució i emmagatzematge dels productes permet una reducció exponencial dels preus dels articles, la majoria produïts a Itàlia, i garanteix velocitat (entrega garantida en 48 hores), assessoria personalitzada (venda assistida amb projectistes i dissenyadors) i un servei d’atenció al client operatiu set dies a la setmana.

Per a més informació, es pot consultar la seva pàgina web o les seves xarxes socials. 

Temes:

Comerç