ESDEVENIMENTS

Descobreix la professió d'èxit del 2019

La consultora i assessora d'imatge Andrea Villalonga farà una conferència el pròxim 6 de febrer a Barcelona per a tothom que vulgui emprendre un nou repte professional

cambiofoto

cambiofoto

1
Es llegeix en minuts
D. R. / Barcelona

Són moltes les persones que, amb l’inici de l’any, s’han proposat nous reptes personals i professionals. Els que hagin decidit apostar per un canvi laboral tenen ara una gran oportunitat en el sector immobiliari. Aquest és un àmbit en continu creixement en què el perfil comercial del consultor immobiliari està molt demanat i ofereix molts avantatges.

Tots els interessats en aquesta professió de futur i a conèixer la millor manera d’assolir l’èxit, podran assistir a la conferència #Mírate a càrrec d’Andrea Vilallonga el 6 de febrer. La prestigiosa consultora i assessora d’imatge professional donarà a conèixer als assistents com millorar la imatge professional, la credibilitat i la confiança en un mateix, i remarcarà la importància de reforçar l’actitud positiva per projectar i comunicar allò que volem. Un esdeveniment de places limitades, en què els assistents aprendran com millorar en la seva activitat, potenciar els seus resultats i plantejar-se nous reptes.

Equip de consultors immobiliaris autònoms d’Engel & Völkers.

Una professió amb atractiu

L’esdeveniment l’organitzaEngel & Völkers Barcelona, immobiliària líder internacional en la intermediació d’immobles de qualitat. Durant el 2018, Engel & Völkers Barcelona va aconseguir resultats superiors als de l’any anterior, amb més de 700 immobles venuts i unes 1.200 propietats llogades a Barcelona i voltants. Tenint en compte aquest moment de creixement i expansió, col·laborar amb Engel & Völkers és una bona oportunitat.

El perfil de consultor immobiliari autònom a Engel & Völkers es caracteritza per l’autogestió del temps,l’autonomia i, a més, es beneficia del suport de la marca amb assessorament i eines personalitzades. El projecte aporta grans avantatges a tot l’equip comercial, com l’alta inversió en publicitat i màrqueting de forma personalitzada; l’oportunitat de beneficiar-se de les sinergies de la presència de la marca a tot el món, així com també una metodologia i claus d’èxit pròpies, fruit d’anys d’experiència al sector. Finalment, un altre dels punts que criden més l’atenció és l’alt rang d’ingressos que poden arribar a aconseguir els consultors immobiliaris, amb comissions molt atractives.

Notícies relacionades

Amb tots aquests avantatges, no és estrany que Engel & Völkers Barcelona hagi assolit el 2018 els 400 consultors immobiliaris i s’hagi convertit en el primer Market Center de la companyia que arriba a un volum tan alt.

Descobreix més detalls de l’esdeveniment i del perfil de consultor immobiliari aquí.