FINANCES

Com controlar les finances amb la reunificació de deutes

Suitaprest facilita reagrupar tots els pagaments en una sola quota, fet que se sol traduir en unes quotes menors

Es tracta d'una operació senzilla que es pot fer a través de la seva pàgina web, que inclou un simulador

prestamos

prestamos

2
Es llegeix en minuts

La reunificació de deutes és un producte financer cada vegada més estès, utilitzat per agrupar tots els deutes existents en un de sol. Suitaprest és líder en el sector amb aquest tipus de producte. A més, amb el seu canvi de marca han culminat un procés de transformació digital que prepara la companyia per assumir nous reptes. El canvi de marca sorgeix de la necessitat de comunicar la proposta de valor de Suitaprest a un públic cada vegada més ampli i en un entorn altament competitiu.

Suitaprest és especialista en préstecs hipotecaris no bancaris per donar solució a necessitats tant de particulars com d’autònoms i empresaris. Amb aquest tipus de producte financer s’aconsegueix accedir a liquiditat sempre que es disposi d’una propietat immobiliària que servirà de garantia. D’aquesta manera, Suitaprest defensa el dret a les segones oportunitats, concedint préstecs fins i tot a persones que constin en fitxers de morositat com ara RAI i ASNEF i que els bancs rebutgen la majoria de sol·licituds.

Un altre dels productes destacats de Suitaprest és la reunificació de deutes. A través d’aquesta operació, l’usuari aconsegueix reagrupar tots els seus deutes en un de sol aconseguint així pagar una sola quota a final de mes. Un dels avantatges més grans d’aquest producte financer és que normalment s’aconsegueix pactar unes quotes menors i, així, aconseguir un estalvi més gran.

Diverses opcions

Actualment, el mercat financer ofereix diverses opcions de reunificació de deutes, entre les quals podem trobar reunificar deutes amb hipoteca, crèdit i, fins i tot, préstecs personals.  Tots tenen el mateix objectiu: aconseguir un estalvimés gran i el control de les finances.

Contractar una reunificació de deutes és un procés molt senzill que fins i tot es pot fer per internet. No és més que un crèdit a través del qual es reagrupen tots els que teníem anteriorment. En el cas de Suitaprest, la sol·licitud es pot fer directament a través de la seva pàgina web, amb accés a un simulador de reunificació des del qual calcular quin seria l’estalvi en cada cas.

“Suitaprest vol connectar amb usuaris digitals que estiguin buscant un préstec o solució de finançament àgil i alternativa, de fins a 300.000 €. Així mateix, es vol diferenciar d’altres solucions financeres que no ofereixen totes les garanties ni serveis dels préstecs Suitaprest", comenta Albert Trullols, COO de la companyia.

Experiència de l’usuari

Suitaprest ha invertit gran part de l’any 2018 en la renovació de la seva marca i negoci per enfocar-lo cap a l’excel·lència quant a l’experiència de l’usuari. Per al llançament de la seva nova pàgina web s’han considerat perfils d’usuari molt diversos i s’ha prioritzat l’experiència mòbil i la usabilitat a tota hora. A més, també s’ha tingut en compte aquella informació que pot interessar més a l’usuari amb la creació d’un blog de continguts. Amb els seus articles setmanals, el lector es mantindrà al dia sobre finances personals, estalvi econòmic, hipoteques, consells per emprendre, etc.

Notícies relacionades

Fa més de 10 anys que Suitaprest ofereix solucions de finançament alternatiu al mercat europeu. A Espanya va començar a operar el 2012 oferint préstecs amb garantia hipotecària a particulars i autònoms, sempre a partir dels 5.000 €. Fins ara, Suitaprest ha concedit prop de 75 milions d’euros en préstecs, processa unes 250.000 sol·licituds de préstec a l’any i compta amb una xarxa de més de 300 col·laboradors a tot Espanya.

Durant la segona meitat del 2018 Suitaprest espera continuar creixent i marcar tendència com a empresa innovadora en el sector del capital privat.