Què podeu veure avui a la televisió

TVE estrena la desena temporada de ‘Masterchef’

Telecinco i Antena estrenen noves entregues de ‘LQSA’ i ‘Inocentes’

TVE estrena la desena temporada de ‘Masterchef’
4
Es llegeix en minuts

Aquesta nit, a partir de les 22.10 hores, La 1 de TVE estrena la desena temporada de ‘Masterchef’. El programa torna a posar en marxa les cuines i 50 afortunats, després de superar els càstings presencials, compten amb 40 minuts per elaborar un plat lliure que acaben davant el jurat. A continuació, Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz prenen l’última decisió de qui seran els mereixedors del cobejat davantal. Després del càsting, la segona prova té com a escenari Madrid. Per al debut dels aspirants, el jurat escull la plaça de Colón per fer un servei solidari, ja que es donarà tot el menjar a Missatgers de la Pau. Així mateix, cuinen per al major nombre de comensals de la història del programa: 240 persones. Els equips preparen un menú tradicional basat en algunes de les receptes més icòniques de la capital. El pare Ángel, guanyador del premi Príncep d’Astúries de la Concordia i candidat al Nobel de la pau, i el xef Mario Sandoval visiten les cuines. En l’última prova de la nit, els davantals negres es troben en una caixa misteriosa que no els deixarà indiferents. La sang és un ingredient de summa importància en la gastronomia de mig món des de temps immemorials i un autèntic tresor gràcies a les seves múltiples propietats nutricionals. El primer repte eliminatori de la temporada consisteix a elaborar, en 75 minuts, un plat amb la sang de porc com a protagonista. El xef Francis Paniego, per la seva banda, els dona alguns consells per superar la primera prova, fins i tot porta alguns plats amb aquest ingredient.

 

Telecinco manté ‘La que se avecina’ a les 22.00 hores. ‘Una fuga playera, un santuario para mayoristas y el retorno del detective león’. Enrique, Coque i Chusa són feliços a Peñafría. Més tard, Antonio, pròfug de la justícia, es presenta al poble. Mentrestant, Amador ressuscita el detectiu León per intentar trobar el morós. Lola, per la seva banda, munta un mercat ambulant per desfer-se dels seus mobles davant la imminent expropiació i Agustín s’apunta a la idea. Finalment, Berta i Fermín planegen la seva fuga per començar una nova vida junts a la Costa del Sol.

 

Antena 3 continuarà apostant per ‘Inocentes’ a partir de les 22.45 hores. Gülben no es pot acostumar a la seva nova casa, ni a Esat ni al matrimoni per si mateix. Paral·lelament, Han sospesa tota la seva vida després de la decisió de Ceylan. Més tard, incapaç d’acostumar-se a l’absència de Gülben, Safiye fa un pas endavant i demana suport a Naci.

 

Cuatro continuarà buscant l’amor a ‘First dates crucero’ a partir de les 22.45 hores. Programa especial dedicat a parelles que no s’embarquen per buscar l’amor, sinó amb objectius igualment importants: tornar a somiar junts, recuperar la passió, celebrar la seva relació, disfrutar d’aquell viatge que sempre van voler fer junts, però que mai van poder fer o intentar una reconciliació. Entre ells, Nela i José, pares de Melyssa Pinto, que celebren la lluna de mel 37 anys després del seu casament. Tot i que tots dos fa més de tres dècades que naveguen junts per la vida i segueixen enamorats com el primer dia, mai van poder fer aquest viatge, i ara que les seves filles són grans volen disfrutar al màxim aquesta oportunitat. L’espai també rep la parella formada per Laura i Juan Carlos. Després d’una infidelitat, Laura no confia en José Carlos i tots dos han decidit donar una última oportunitat al seu matrimoni. Ell assegura que està molt penedit de la seva infidelitat i vol que tot torni a ser com abans, però necessita que ella deixi de banda la seva actitud controladora per començar una nova etapa en la seva relació. El barco també és testimoni de la romàntica sorpresa que Tony, un jove de 26 anys, vol donar a Oyirum, una noia amb una gran capacitat de superació que ja va visitar en una ocasió anterior el restaurant de ‘First dates’. Una altra de les protagonistes d’aquesta entrega és María Jesús, que arriba al creuer sense saber que es trobarà amb Esther, la seva exnòvia, que vol demanar-li una oportunitat per reflotar la seva relació i deixar enrere els problemes del passat.

Notícies relacionades

 

La Sexta emet ‘La torre oscura’ a partir de les 22.30 hores. Carlos és un executiu de banca que porta una bona vida i que té una posició econòmica elevada. El dia comença portant els seus fills a l’escola, una cosa excepcional, ja que sol fer-ho la seva dona. Quan engega el cotxe, rep la trucada d’un desconegut que ho sap tot sobre ell. Aquesta persona li anuncia que té una bomba sota del seient i li comunica que té amb prou feines unes hores per reunir una elevada quantitat de diners. Si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà pels aires.