Què veure avui a la televisió

La recta final de ‘Secret Story’ i la veritat d’Asya a ‘Infidel’

Cuatro emet una nova entrega de ‘Cuarto Milenio’

La recta final de ‘Secret Story’ i la veritat d’Asya a ‘Infidel’
1
Es llegeix en minuts

La 1 emet avui a les 10 de la nit ‘Tomb Raider’. La pel·lícula està dirigida per Roar Uthaug i protagonitzada per Kenneth Fok. En l’obra, la tenaç i independent filla d’un explorador en parador desconegut es veurà obligada a superar els seus límits al descobrir una illa misteriosa.

Antena 3 programa per a aquesta nit, a les 10, un nou capítol d’‘Infiel’. En aquest capítol, la veritat que Asya revela causarà conflictes per a Derin i la seva família.

Cuatro emet a les 21:30 hores una nova entrega de ‘Cuarto Milenio’. Aquesta setmana, Iker Jiménez, Carmen Porter i la resta de l’equip analitzaran el cas de 1979 d’un condemnat a presó per l’assassinat de la seva amant, però a qui la policia va atribuir sis assassinats més.

Notícies relacionades

Telecinco programa avui a les 10 de la nit ‘La noche de los secretos’. En aquesta entrega del debat del ‘reality’ s’actualitzarà com avança la convivència dels concursants i se sabrà com estan les votacions per expulsar el pròxim concursant.

La Sexta emet a les 21:30 hores ‘Lo de Évole’. Jordi Évole entrevistarà en aquesta ocasió Rosa López. Amb ella parlarà sobre la seva trajectòria professional, la seva explosió mediàtica a ‘Operación Triunfo’ i com va lidiar amb la fama.