Els famosos també exerceixen el seu dret al vot

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les eleccions generals decidiran aquest 23 de juliol el rumb del país durant els pròxims anys. Segons les enquestes, es preveu una victòria de la dreta. Malgrat la calor de l’estiu espanyol, la participació ha arribat al 40,48% al migdia (14 h), una xifra superior a les legislatives del novembre del 2019.

Entre ells, són molts els famosos que ja s’han deixat veure pels col·legis electorals. Maestro Joao, María Pombo, Jon Kortajarena, Clara Lago, Mario Casas, Paula Echevarría, Isabel Preysler, Carola Baleztena, Vicky Martín Berrocal, Sandra Barneda o Itziar Castro han exercit el seu dret a vot i n’han deixat empremta a les seves xarxes socials.

Ana Obregón la fa grossa a Instagram

Notícies relacionades

Ana Obregón ha acudit a votar l’escola Liceo Europeo, a La Moraleja. L’actriu ha volgut exercir el seu dret al vot a la capital en comptes de per correu. «L’important és que tothom voti», explica. Vestida de vermell, ha afirmat que «jo, la bandera espanyola perquè soc més espanyola que ningú».

Molt més clara ha sigut a les seves xarxes socials. «Irene Montero, ja que no has tingut la dignitat de demanar perdó als nens i dones violades ni dimitir, demà estaràs al carrer amb Pedro Sánchez acompanyats de tots els violadors que heu alliberat», va publicar a Instagram.

Temes:

Eleccions