Eleccions 23J

Ana Obregón acudeix a votar: «L’important és que tothom vagi a votar»

Ana Obregón acudeix a votar: «L’important és que tothom vagi a votar»
1
Es llegeix en minuts

Disfrutant d’un moment súperespecial en la seva vida, Ana Obregón s’ha deixat veure aquest diumenge acudint a votar a l’escola Liceo Europeo, a La Moraleja. L’actriu ha estat esprement al màxim les seves vacances a Palma (Mallorca) amb la seva neta, Ana Sandra, i ha volgut exercir el seu dret al vot a la capital en comptes de per correu.

Acompanyada pel seu germà, Javier García Obregón, l’actriu es mostrava radiant davant les càmeres i en presumia. Després de conèixer la notícia de l’incendi que hi va haver al costat de ‘El Manantial’, Ana ens assegurava que a ella no l’ha afectat: «Gràcies a Déu, gens.»

Quant a com està vivint aquest estiu, Ana ens ha confessat que «preciós i meravellós» i sense donar més voltes, la presentadora enviava un missatge molt important a tota la ciutadania: «Tot bé, aquí l’important és que s’ha de votar i hem de votar un canvi, que ho necessitem».

Notícies relacionades

Minuts més tard, Ana sortia i mostrava la seva felicitat al veure que tot havia sigut súperràpid: «quina rapidesa, quin gust». A més, ens assegurava que li encanta anar amb el seu germà als llocs perquè «som una família molt unida».

Després d’això, Ana desviava els trets quan li preguntàvem si farà o no posat estiuenc com antany: «A veure, no ho sé» i tornava a enviar un missatge per a tothom: «l’important és que tothom voti». Li comentàvem el color elegit per a aquest dia d’avui, vermell i ens explicava que «jo, la bandera espanyola perquè soc més espanyola que ningú».

Temes:

Ana Obregón