Desplaçament

El PSC critica Aragonès per anar a una reunió d’ERC a Ginebra durant l’auge dels incendis

  • Espadaler veu «inaudit» que el president viatgi a Suïssa per veure’s amb Marta Rovira mentre «cremen diversos focs»

El PSC critica Aragonès per anar a una reunió d’ERC a Ginebra durant l’auge dels incendis
1
Es llegeix en minuts

Ramon Espadaler, diputat del PSC-Units per Avançar en el Parlament, ha criticat Pere Aragonès per marxar de Catalunya en un moment en què diversos incendis continuen actius. La crítica del diputat se centra en el fet que en aquest «moment difícil» el president de la Generalitat se n’hagi anat a Suïssa a participar en «reunions de partit».

Aragonès i altres membres d’ERC del Govern s’han desplaçat aquest dijous a Ginebra per participar en una trobada amb la secretària general del partit, Marta Rovira, que viu en aquesta ciutat suïssa.

Giró, suplent

De fet, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) recull que durant dijous i divendres el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, suplirà el president mentre «es mantingui fora de Catalunya».

Notícies relacionades

Espadaler fa ressò de l’enuig que aquest viatge ha provocat en el grup socialista. El diputat remarca que «el risc d’incendi es troba en un nivell elevadíssim, cremen diversos focs i els bombers estan mobilitzats». I, mentrestant, el president Pere Aragonès se’n va a Suïssa a reunions de partit. ¡Inaudit!», afegeix.

Aragonès, que aquest divendres a la tarda ja estava de tornada a Catalunya, ha aprofitat per visitar el centre de comandament avançat en el complex central de bombers de Bellaterra.