Durant 15 dies

Vox contracta un autobús que recorrerà Catalunya amb la seva campanya ‘Barris segurs’

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un autobús de Vox recorrerà Catalunya en el marc de la seva campanya ‘Barris segurs’, amb el lema «Amb Vox estaries en un barri segur» serigrafiat als dos costats del vehicle, que és de color verd.

En una atenció a mitjans amb motiu de la presentació del vehicle, el líder de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, ha responsabilitzat el «separatisme i l’esquerra» d’haver «entregat els barris als delinqüents», i ha dit que només estan preocupats per «continuar enxufant alts càrrecs».

La campanya durarà almenys 15 dies i recorrerà les quatre províncies catalanes, segons ha dit el polític d’extrema dreta.

Multats

La presentació de l’autobús estava prevista per dimecres passat, tot i que es va desconvocar a última hora per un problema amb la pressió d’una roda, segons va explicar la formació.

Notícies relacionades

A més, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i han confirmat a Efe fonts policials, la Guàrdia Urbana de Barcelona va imposar dues multes dimecres a l’autobús de Vox: una per accedir al parc de la Ciutadella sense permís i una altra perquè el conductor no tenia el permís D necessari per conduir aquest tipus de vehicles.

Preguntat sobre això, Garriga ha dit que «darrere hi deuen estar les fòbies» de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tot i que ha evitat contestar sobre les multes al conductor.