Caixa b del PP

Aguirre es regira contra Bárcenas: «Per rebre beneficis penitenciaris menteix per incriminar-me»

  • L’expresidenta madrilenya ha indicat que des de fa dos anys es plantegen al PP anar a una seu més petita

Esperanza Aguirre reprèn lactivitat

Esperanza Aguirre reprèn lactivitat

1
Es llegeix en minuts

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha arremès contra l’extresorer del seu partit Luis Bárcenas, a qui ha demanat que reveli «d’on va treure els 48 milions [d’euros] que tenia a Suïssa». «Per rebre beneficis penitenciaris el senyor Bárcenas menteix per incriminar-me a mi», ha assenyalat Aguirre, que ja va anunciar aquest dimecres una querella per fals testimoni contra Bárcenas per haver declarat en una testifical que el tresorer anterior a ell, Álvaro Lapuerta, li havia entregat a ella un sobre amb 60.000 euros procedents de la donació d’un empresari.

Aguirre ha advertit que «les mentides són gratuïtes i et permeten col·laborar amb la justícia, t’anomenen testimoni quan ets condemnat», per injuriar la declaració testifical de Bárcenas, i, en aquest sentit, ha afegit: «Ara l’únic que té importància és si em donen la cornada a mi, que soc la medalla d’or».

A més, ha dit que fa falta més autocrítica al si del seu partit, el PP, després de les eleccions catalanes, perquè «no pot ser que l’única reflexió sigui la de l’edifici», amb referència a l’anunci que es vendrà la seu central.

Adeu a Génova, 13

Notícies relacionades

En una entrevista a Onda Cero, Aguirre ha indicat que des de fa dos anys es plantegen al PP anar a una seu més petita, pels resultats electorals, per les finances del partit i perquè l’actual del madrileny carrer de Génova és «enorme».

També ha apuntat que el «gir més al centre» emprès per la formació dirigida per Pablo Casado hauria d’haver portat a «agafar algun escó que ha perdut Ciutadans».