Cita amb les urnes

Així eren i així són els candidats a les eleccions catalanes del 14-F

EL PERIÓDICO presenta en format multimèdia els perfils dels vuit aspirants a la presidència de la Generalitat

Així eren i així són els candidats a les eleccions catalanes del 14-F
2
Es llegeix en minuts
Rafa Julve
Rafa Julve

Periodista

ver +
Jose Rico
Jose Rico

Coordinador de les seccions de Política, Internacional i Economia

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tenen entre 38 i 56 anys. Tots diuen que els agrada llegir i el cine, però també hi ha qui disfruta a l’hort del seu pare, el que ha fet els seus primers passos ballant swing o que pot passar-se hores restaurant mobles. Hi ha periodistes, advocats, mestres, filòsofs... Són els perfils dels vuit candidats a presidir la Generalitat que EL PERIÓDICO presenta en un nou format multimèdia pensat per oferir la millor experiència durant la navegació per la web.

Jéssica Albiach

Va néixer a València, al districte de la Saïdia. Li encanta Tom Waits i va treballar en algun mitjà abans de saltar a la política amb Podem després del 15-M. Prem aquí per veure el seu perfil complet

Pere Aragonès

Vinculat a ERC des de ben jovenet, el candidat republicà és oriünd de Pineda de Mar i el seu pare és enginyer industrial, tot i que ara treballa en un altre sector. Prem aquí per veure el seu perfil complet.

Laura Borràs

Va estudiar a l’Escola Virolai de Barcelona i fa poques setmanes va presentar el seu últim llibre. ¿Endevines en què es va llicenciar a la Universitat de Barcelona l’aspirant de Junts? Prem aquí per veure el seu perfil complet.

Carlos Carrizosa

Ha viscut a Barcelona i en una altra localitat de la comarca del Garraf. Fa vuit anys es va estrenar com a diputat amb Ciutadans i té un cotxe híbrid de la marca... Prem aquí per veure el perfil complet.

Àngels Chacón

D’Igualada de tota la vida i aficionada a la natació i al senderisme, la candidata del PDECat encara recorda el que li van dir a l’escola l’endemà que morís Franco. Prem aquí per veure el perfil complet.

Alejandro Fernández

El líder del PP català va néixer a Tarragona, tot i que també va viure un temps en una ciutat aragonesa. Una cançó de Lady Gaga li va donar molta visibilitat en unes eleccions municipals. Prem aquí per veure el perfil complet.

Salvador Illa

Va ser alcalde de la localitat on va néixer. Els seus pares es dedicaven al sector tèxtil. Ara està llegint un llibre molt vinculat a la situació actual i a la tasca que exercia ell fa poques setmanes. Prem aquí per veure el perfil complet.

Dolors Sabater

Va néixer a Badalona el 1960. És la tercera de cinc germans. Disfruta restaurant mobles, com mostra la foto que apareix en el següent reportatge. Prem aquí per veure el perfil complet.