Nadala 2020

Joan Carles I felicita el Nadal als espanyols

  • L’emèrit firma també aquest any la tradicional targeta nadalenca que envia amb Sofia 
  • Felip i Letizia utilitzen una fotografia de les nenes feta aquest estiu a Astúries
Joan Carles I felicita el Nadal als espanyols
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Joan Carlos i Sofia feliciten junts aquest any el Nadal als espanyols. Felip VI ha decidit mantenir el seu pare en aquesta tradició malgrat la delicada situació judicial que travessa. La Casa del Rei ha distribuït aquesta tarda les dues nadales de la família reial: els emèrits han escollit el quadro ‘La Natividad’, de Juan Correa de Vivar, que és al Museu del Prado, i Felip VI i Letizia una fotografia de les seves filles, Elionor i Sofia, que es van fer aquest estiu a Pravia (Astúries).

Notícies relacionades

La targeta de Joan Carles i Sofia va firmada, com és habitual, per tots dos amb el missatge «Bones Festes i un Any Nou 2021». El 2018 i el 2019, van escollir una imatge de tots dos junts com a targeta de Nadal. En aquesta ocasió, amb l’excap d’Estat als Emirats Àrabs Units des de l’agost i les múltiples investigacions sobre els seus comptes opacs han optat per una imatge menys familiar. De fet, abans de l’abdicació, durant uns quants anys, van preferir triar una obra d’art religiós.

Felip i Letizia aquesta vegada no surten a la fotografia de la targeta, sinó que són les seves filles les protagonistes, com va passar el 2015. Són en un mirador del poblet de Somao, on Elionor i Sofia apareixen somrient amb el paisatge de fons.