Cs recolzarà la comissió d'investigació sobre el PP i l'operació Kitchen

Arrimadas afirma que el seu partit sempre recolza les indagacions sobre «casos greus de corrupció»

Critica el PSOE per tombar la proposta per aclarir el possible finançament irregular de Podem

undefined54840829 graf1835  madrid  09 09 2020   la l der de ciudadanos  in s 200911112948

undefined54840829 graf1835 madrid 09 09 2020 la l der de ciudadanos in s 200911112948 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

La proposta del PSOE Unides Podem de crear una comissió d’investigació al Congrés sobre el PP i l’operació Kitchen continua sumant recolzaments. L’última a anunciar que ratificaran la iniciativa ha sigut Inés Arrimadas. La líder de Ciutadans ha assegurat aquest divendres que el seu partit votarà a favor d’indagar en la presumpta trama d’espionatge a l’extresorer del PP Luís Bárcenas fent ús dels fons reservats del Ministeri de l’Interior durant els governs de Mariano Rajoy

«Nosaltres sempre hem donat suport a les comissions d’investigació de casos greus de corrupció que hi estan als jutjats», ha sentenciat en una entrevista a RNE. El que no és tan clar és que doni suport a la petició dels morats de cridar a comparèixer Pablo Casado pels seus vincles amb l’exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, malgrat que l’actual president popular no formava part de la cúpula del partit durant els anys en què van ocórrer els fet, entre el 2013 i el 2015. 

Notícies relacionades

El que no ha agradat a Arrimadas és que el PSOE tombés fa tot just uns dies la comissió d’investigació sol·licitada pel PP sobre el presumpte finançament irregular de Podem. «Està tapant la corrupció» dels seus socis, ha dit sobre Pedro Sánchez abans d’insistir que socialistes i morats estan tractant de «desviar l’atenció amb una altra comissió d’investigació d’un altre cas que també és molt greu».

«No som com Podem o el PSOE, als quals els és igual si governen amb un partit que està tacat de corrupció», ha sentenciat després d’assenyalar que en el seu partit s’indignen «igual quan roben els de vermell, els de blau, els de morat o els del 3%».