la crisi del coronavirus

Robles sobre el desplegament de l'Exèrcit a Catalunya: «Veurem militars on faci falta»

La ministra de Defensa remarca que els membres de les Forces Armades hi són «per ajudar» i aquest no és «un problema polític ni de competències»

undefined44982009 madrid  10 09 18  margarita robles  ministra de defensa  dur180910180513

undefined44982009 madrid 10 09 18 margarita robles ministra de defensa dur180910180513 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

La ministra de Defensa, Margarita Robles, al ser preguntada sobre el possible desplegament de militars a Catalunya per ajudar en la crisi del coronavirus, ha afirmat que seran «on es necessiti», perquè «aquest no és un problema de territori», sinó de salut. «Veurem els militars on faci falta», ha afirmat la ministra aquest dilluns en declaracions a Onda Cero, ja que els membres de les Forces Armades –ha incidit– hi són «per ajudar» i aquest no és «un problema polític ni de competències».

Notícies relacionades

Robles ha afegit que el temps de les crítiques sobre la gestió «serà després», perquè ara «és el moment d’unir esforços», i ha garantit que les Forces Armades actuaran, «com sempre, amb absolut respecte i entrega les persones».

Respecte al fet que el Consell de Ministres d’aquest dissabte, en el qual es va aprovar l’estat d’alarma, s’allargués tot el dia per discrepàncies en el Govern, ha dit que el debat va ser «jurídic la majoria de les vegades» i que «sempre és positiu» que en casos com aquest hi hagi un ampli procés d’«intercanvi d’opinions».