congrés dels diputats

Timermans, un altre 'fitxatge' de la FAES d'Aznar per a l'equip d'Álvarez de Toledo

S'ha convertit en el nou director del gabinet de la política del PP

zentauroepp51575103 cayetana200104111427

zentauroepp51575103 cayetana200104111427 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Grup Popular al Congrés ha incorporat a la seva plantilla Alfredo Timermans, un altre membre de la Fundació d’Anàlisi i Estudis Socials (FAES) i estret col·laborador de l’expresident del Govern José María Aznar, per a l’equip de la portaveu parlamentària, Cayetana Álvarez de Toledo.

Timermans, membre del Patronat de FAES, s’ha convertit en el nou director del gabinet d’Álvarez de Toledo. Advocat de professió, va ocupar diferents càrrecs a la Moncloa amb els governs de José María Aznar, on va arribar a ser secretari d’Estat de Comunicació.

Notícies relacionades

Substitueix en el seu càrrec la diputada del PP Pilar Marcos, un altre dels ‘fitxatges’ de l’òrbita de FAES dels quals es va envoltar Álvarez de Toledo quan va desembarcar fa un any i mig al Congrés. Marcos va aconseguir entrar al Congrés les passades eleccions generals després d’haver pujat del lloc 13 al 10 en les llista del PP per Madrid. Des de fa unes quantes setmanes, a més, és al capdavant de l’àrea de Ciutadania i Llibertats del PP a la Cambra baixa.

També de FAES és l’exsecretari d’Estat Gabriel Elorriaga, que la portaveu popular va fitxar a l’arribar com a coordinador de l’Assessoria Parlamentària del PP al Congrés, al Senat i al Parlament Europeu. Elorriaga, número 11 per Madrid en les generals del novembre passat, es convertirà en diputat quan l’exministra Isabel García Tejerina formalitzi la seva renúncia a l’escó després d’haver fet el pas al sector privat.

Temes:

Congrés