EL DEBAT A TVE

Els millors moments del debat, en vídeo

Els cinc candidats han protagonitzat situacions reproduïdes a les xarxes socials

ana-blanco-a-los-candidatos-me-van-a-permitir-que-haga-una-referencia-a-la-foto-de-este-d / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El debat que han mantingut a TVE els cinc candidats nacionals en les eleccions generals –Pedro Sánchez (PSOE), Pablo Casado (PP), Albert Rivera (C’s), Pablo Iglesias (Unides Podem) i Santiago Abascal (Vox)– ha tingut alguns moments memorables per a les xarxes socials.

La llamborda de Rivera. El candidat de Ciutadans va mostrar un tros de llamborda amb el típic ‘panot’ de Barcelona, com els que es van tirar a la plaça d’Urquinaona.

-albert rivera- a-los-policas-les-lanzaban-trozos-de-adoquines-de-nuestras-calles-de-barcelona-mientras-snchez-deca-que-en-catalua-no-pasaba-nada -eldebate4n los-catalanes-votarn-en-pueblos-donde-la-li / periodico

Abascal i la «Tubetrés»: El líder de Vox reclama el control de la «Tubetrés» i que la Guàrdia Civil mostri les armes. «Durant els primers dies als policies no se’ls va permetre utilitzar material antiavalots».

santi abascal-en-catalua-ha-habido-un-golpe-de-estado-permanente-que-comenz-en-los-ti-online-video-cuttercom / periodico

Els sobres de Casado. El líder del PP ha fet un símil sobre els diners que s’estalviarien els espanyols amb la seva promesa rebaixa d’impostos. Li replica Iglesias: «De sobres amb diners en sap vostè molt, senyor Casado».

i-iglesias-a-casado-de-sobres-con-dinero-dentro-ustedes-seor-casado-saben-ms-que-nadie-----continan-los-rifirrafes-entre-candidatos--- / periodico

Rivera a Casado. "No sea cutre, señor Casado"

«Dreta covarda». El president del Govern en funcions i candidat socialista, Pedro Sánchez, ha acusat PP i Ciutadans de ser una «dreta covarda» davant una «ultradreta agressiva amb què volen governar Espanya». Iglesias a Sánchez: «La dreta es baralla, però després no dubta a posar-se d’acord».

directo-debateelectoral / periodico

Aspectes. A més de la corbata de Pablo Iglesias, Sánchez li ha dit a Casado: «Quan un es deixa barba, canvia d’aspecte però continua sent la mateixa persona.

Notícies relacionades

Sense dones. Una de les conductores del debat, Ana Blanco, ha incidit que no hi havia dones entre les cap de llista dels cinc partits.

Abascal: «A mi no em donarà lliçons ningú. Soc l’únic que s’ha jugat la vida. Vostè, senyor Iglesias, era en una Herriko Taberna. Iglesias li replica que en les seves llistes hi ha Rosa Lluch, filla de l’assassinat Ernest Lluch, «que no dona lliçons de víctima».

directo-eldebate4n-debateelectoral-pablo iglesias -sobre-una-ley-que-proteja-a-los-animales / periodico