LA XACRA DE LA CORRUPCIÓ

Díaz Ayuso, sobre la imputació d'Aguirre i Cifuentes: «Són temes de fa dues legislatures»

«Necessito afrontar situacions com el desafiament del 'brexit'», afirma l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid

Díaz Ayuso, sobre la imputació d'Aguirre i Cifuentes: «Són temes de fa dues legislatures»

Ricardo Rubio - Europa Press

Es llegeix en minuts

Europa Press

La presidenta de la Comunitat de MadridIsabel Díaz Ayuso, no ha mostrat gaire inquietud per la imputació de dues de les seves predecessoresEsperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, de qui al seu dia es va declarar “hereva orgullosa”. “Són temes de fa més de dues legislatures”, ha dit aquest dilluns, després de conèixer-se la decisió del jutge del ‘cas Púnica’.

“El que he de fer és dedicar el temps a allò per a què m’han votat.Portem dos mesos de legislatura perduts amb pactes i necessito afrontar situacions com el desafiament del ‘brexit’, que tenim una recessió en potència, continuar reduint les llistes de l’atur, les llistes d’espera hospitalàries o els serveis públics”, va afirmar Ayuso en declaracions a Onda Cero. No obstant, la dirigent popular va reconèixer que “es parlarà durant un temps” d’aquest escàndol de corrupció.

Notícies relacionades

Fonts del PP van assenyalar, a més, que el “PP de Pablo Casado” és “sinònim de defensa de la regeneració i de la lluita contra la corrupció”.

El soci del PP al Govern madrileny,Ciutadans, es va limitar a remarcar que ni Aguirre ni Cifuentes tenen ja cap càrrec públic.