LA XACRA DE LA CORRUPCIÓ

Díaz Ayuso, sobre la imputació d'Aguirre i Cifuentes: «Són temes de fa dues legislatures»

«Necessito afrontar situacions com el desafiament del 'brexit'», afirma l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid

undefined49439758 14 08 2019 la candidata del pp a la presidencia de la comuni190814180905

undefined49439758 14 08 2019 la candidata del pp a la presidencia de la comuni190814180905 / Ricardo Rubio - Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de MadridIsabel Díaz Ayuso, no ha mostrat gaire inquietud per la imputació de dues de les seves predecessoresEsperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, de qui al seu dia es va declarar “hereva orgullosa”. “Són temes de fa més de dues legislatures”, ha dit aquest dilluns, després de conèixer-se la decisió del jutge del ‘cas Púnica’.

“El que he de fer és dedicar el temps a allò per a què m’han votat.Portem dos mesos de legislatura perduts amb pactes i necessito afrontar situacions com el desafiament del ‘brexit’, que tenim una recessió en potència, continuar reduint les llistes de l’atur, les llistes d’espera hospitalàries o els serveis públics”, va afirmar Ayuso en declaracions a Onda Cero. No obstant, la dirigent popular va reconèixer que “es parlarà durant un temps” d’aquest escàndol de corrupció.

Notícies relacionades

Fonts del PP van assenyalar, a més, que el “PP de Pablo Casado” és “sinònim de defensa de la regeneració i de la lluita contra la corrupció”.

El soci del PP al Govern madrileny,Ciutadans, es va limitar a remarcar que ni Aguirre ni Cifuentes tenen ja cap càrrec públic.